Stressens kompleksitet

I et tidligere blogindlæg skrev jeg om de 4 vigtigste hjernepåvirkninger ved stress.

Har du ikke læst den – kan du læse den her

Længere ned finder du link til Hjernebarksbalance, som kan skabe ro.

Kære læser, var der noget genkendeligt i blogindlægget vigtigt at kende disse Stress symptomer 1 enten hos dig selv eller hos andre?

Genkendte du noget, står du måske med en rigtig træls følelse af afmagt 😨, tvivl på, at der kan skabes forandring, at det er muligt at restituere.

Fortvivl ikke i, i dette indlæg får du nogle svar på, hvad der kan hjælpe med at komme bag om stressen – komme ud af afmagt og ind i glæden –  gå fra mørke ind i lys. 🌕

Det er vigtigt at forstå at stress er en kombination af mange ting.

Bl.a.

  • Hvor lang tid har det stået på?
  • Hvor længe har du været presset?
  • Hvordan og i hvilken grad har du været presset?
  • Hvad ligger der dybest set bag din stress?
  • Hvad er påvirket ud over hjernen?

Som beskrevet i indlæg ligger en stor del af dette i dine underbevidste hukommelser.

Og NEJ du kan ikke tænke dig ud af disse spørgsmål og din stress. Du har ganske givet en del “svar” på, hvad det er eller kan være. Min påstand er, at du har/ kan se max 5 % af det, resten ligger dybt i dig, på et ubevidst plan.

Jeg oplever mange sige “Hold fast hvor giver det god mening, når jeg for forståelse af det bagvedliggende.”

 

Der er ikke et endegyldigt svar på, hvad der skaber stress.

Lad mig prøve at beskrive overordnet

Stress aktiveres af en X-faktor (noget du sanser eller oplever) – noget udenfor dig, det aktiverer et område i din hjerne, som tror, der er fare på færde, udelukkende skabt af dine tidligere oplevelser og hukommelser, dermed aktiveres din stressrespons – der sættes gang i alle signalstoffer i dig og din Autopilot træder til og du gør, som du plejer.

Så ja, en stor del af stressen handler om dit mindset, skabt af dine tidligere oplevelser, låste hukommelser, uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre. Derfor bliver nogle stressede og andre ikke, da vores historier er individuelle. 📜

Jeg plejer at sige, at der har indsneget sig nogle fejl-programmeringer eller fejl-kodninger i forhold vores grundkode – vores essens, vores indre dybe visdom.

BARE ROLIG – DET ER MULIGT AT OMPROGRAMMERE

Nu tænker du måske ….

HVORDAN? Jeg har jo prøvet 1000 ting for at komme ud af det her, jeg har læst en masse bøger, tænk positivt, lavet affirmationer, fået samtaleterapi o.m.a.

Her er mit bud på det 😊

Få stillet de rigtige spørgsmål og finde de ”fejlprogrammeringer” (det er ofte dybe ubevidste hukommelser), som hindrer, at du kan genskabe kontakten med din indre viden, den indre visdom, som du er født med. Din indre Diamant omtalt i et tidligere oplæg her

Den ved, hvilke valg, der er optimale for dig, hvad der skal erkendes og sættes fri (afkodes), så du kan få omkodet og opdateret til din unikke essens. Så du kan leve et liv, hvor du tackler de uundgåelige stresspåvirkninger der er, inden de tager over og styrer dig.

Det er netop disse omprogrammeringer og opdateringer, jeg har arbejdet med i de seneste 25 år som Forandringsfacilitator.

Er du interesseret i om det er mig, du skal have hjælp af, så lad os får en snak.

Jeg vil gerne kontaktes

 

Og øvelse til at skabe ro

Hjernebarksbalance