Forløb for Covidramte i restituering eller med senfølger.

 

Corona/Covid påvirker mange områder af livet og mange oplever senfølger. Derfor er en kompleks tilstand, som kræver forståelse og behandling af hele din livssituation. susan-helle-2a

Netop derfor er jeg dybt taknemmelig for BodyTalk systemet og BodyIntuitive systemet, som jeg arbejder med, da der arbejdes med helheden og balancering af både det fysiske og det mentale/ psykiske plan.

Så din selvhealende evne optimeres og din restituering og rehabilitering fremmes.

Der er ikke en ”standardform” – restitueringsprocessen er individuel og handler om din livskvalitet, din oplevelse af dit sygdomsforløb. Både det du er bevidst om og det du ikke er bevidst om, netop det, der ligger ubevidst påvirker dig rigtig meget. Og sidst men absolut  ikke mindst, hvad smitten har skabt af  begrænsninger/ blokeringer og hvor har din krop brug for at få balanceret ved bl.a. at aktivere akupunkturpunkter (uden nåle).

I en session lader jeg kroppen ”fortælle”, hvad den og du har brug for at få optimeret din healings proces . (se link til  video længere nede.)

I en session kan vi komme omkring

Det som stadig påvirker din krop og skaber bl.a.

  • Træthed, udmattelse
  • Muskelsmerter
  • Hovedpine
  • Vejrtrækningsproblemer
  • og andre fysiske symptomer
  • De påvirkninger der er af dit immun system
  •  og ofte oplever jeg – De psykiske reaktioner bl.a. som følge af isolation og hele sygdomsforløbet

Samt hvad din krop ellers beder om.

Ofte er kroppen og kroppens systemer meget påvirket af virus, hvilket gør at kroppe kun kan forvalte korte sessioner, for ikke at blive overbehandler, som blot bremser healings processen.

SPECIAL tilbud for Corna /  Covidramte med senfølger  8 sessioner for 3400 kr.  incl. mulige øvelser/ teknikker, som du kan bruge til at støtte din restituering mellem sessionerne samt mulighed for støtte under forløbet.

 

Video  Hjælp til senfølger med energimedicin

Her kan du se hvordan en behandling foregår når kunden er fysisk til stede.

Online session er en mulighed.

Det kan forgå via telefon eller et “online møderum” hvor vi kan se hinanden.

Har du spørgsmål, så lad mig ringe dig op så du kan få svar

 Ja tak til en uforpligtende samtale med dig