Har du symptomer, som du har fået at vide, du må lære at leve med?

Ønsker du forandringer, fordi du er kørt fast i dit liv?

Har du fysiske eller psykiske symptomer som smerter, stress eller angst?

 

Sæt angsten fri, lad kroppen vise vej med BodyTalk og BodyIntuitive

 

En angstbehandling, der går i dybden.

 

Angst er i sin natur skabt til at få dig til at reagere på et splitsekund og bevæge dig væk fra en farlig situation for at overleve. 

Angst angstbehandling

 Vores krop kan være en uvurderlig kilde til at håndtere og forstå angst. Angstbehandling handler om at frigive de dybe oplevelser og erindringer, som gemmer sig i vores underbevidsthed. Angst er en naturlig reaktion, der engang hjalp os med at reagere på farer og overleve. Men nogle gange bærer vi på oplevelser, vi ikke kan huske klart – de er blevet fortrængt og gemt væk. Disse oplevelser former vores tanker og adfærd, hvilket gør det svært at overvinde angsten.

Mange af de adfærdsmønstre og angsttilstande, vi oplever, har rødder i vores opvækst og vores genetiske arv. Mange af mine klienter har perioder i deres barndom, som de ikke kan huske, og det er ikke nødvendigt at huske dem for at kunne behandle angsten effektivt.

Er din hverdag begrænset af angst?

Mine klienter, der kommer til mig for angstbehandling, beskriver ofte, hvordan angsten påvirker dem.

De føler sig magtesløse, på trods af deres anstrengelser.

De bærer skyldfølelser over ikke at kunne være fuldt til stede for deres familie og oplever stress både på arbejdet og i deres familieliv.

Voldsomme vredesudbrud, social tilbagetrækning og selvfordømmelse er også almindelige træk ved angst.

Andre udsagn fra mine klienter med angst er, at de oplever ….

 • følelsen af at være udenfor.
 • følelsen af være forkerte.
 • at være overbeskyttende – kontrollerende.
 • altid at være på vagt – ser efter faresignaler alle vegne.
 • bekymrer sig konstant.
På det fysiske plan har de….
 • hjertebanken og galopperende puls.
 • sover dårligt.
 • kvælningsfornemmelser.
 • uro – rastløshed i kroppen. 
 • svedeture.
 • kvalme.

Feedback fra mine klienter viser, at de oplever en positiv forandring i deres fysiske symptomer, følelser og adfærdsmønstre gennem behandlingen og genfinder livsglæden.

Overvejer du en angst behandling?

 

Når du vælger en behandling for angst, kan nogle af de spørgsmål, jeg ofte stiller ved den indledende samtale, være:

– Påvirkes du af andres humør?

– Kan du mærke eller fornemme andres følelser?

– Er du hurtig til at opfange, hvordan stemningen er, når du træder ind i et rum?

– Er du sensitiv?

Fælles for mange af mine klienter er, at de er ekstra følsomme, sensitive og meget bevidste. En del af behandlingen er at lære enkle og effektive værktøjer til at forstå, hvad der udløser deres angst, så den bedre kan tackles og standses i opløbet. Angsten er blot et symptom – et signal fra kroppen om, at hjernen tror, der er fare på færde.

Hvordan behandles angst?

Din krop husker alt, selvom du ikke kan genkalde det. Din krop rummer også din genetiske arv. Jeg har i mere end 20 år arbejdet med genetisk arv og set, hvordan det spiller en afgørende rolle i angstbehandling, uden at du nødvendigvis behøver at kende din families historie.

Følelser vækkes på følgende måde:

– Emotion og oplevelser påvirker vores sanser.

– Vores krop og sanser aktiveres.

– Dette aktiverer hjernens hukommelser og tidligere beslutninger samt tankemønstre og reaktionsmåder (autopilot, som styrer op til 95-98% af vores valg).

– Dette skaber vores følelser og adfærd.

Din hjerne spiller dig et puds, den tror ofte, der er en trussel baseret på dybe hukommelser i dig og sender derfor stresshormoner ud i kroppen, hvilket resulterer i angst og fysiske reaktioner. Angstbehandling handler om at transformere gamle mønstre og forbinde dig til dybe medfødte visdom, dit højere Selv, dermed skabe mere hensigtsmæssige mønstre, som kan føre til en optimal funktion.

 

Det unikke ved min angstbehandling

Jeg vil lade Helle, en af mine klienter, beskrive det:

“Jeg nyder at komme til Susan, fordi hun med hendes evner og værktøjer kan trænge direkte til kernen af problemet – uden at jeg behøver at fortælle hende en masse om det. Jeg behøver heller ikke at sidde og græde over mine oplevelser eller grave i, hvad de har gjort ved mig.  Jeg har tidligere prøvet det andre steder, jeg har stor respekt for deres tilgang. Hvad jeg oplever hos Susan er, at jeg forbinder til en følelse og evt. en specifik situation, som også kan repræsentere andre oplevelser, der rummer samme, for så med en ganske enkel teknik transformerer energien. Jeg bliver finpudset, det er som om, jeg slipper af med noget, der ikke er mit eller som jeg ikke har brug for længere. Jeg er af den sensitive type, men er nu den robuste sensitive type.”

Flere klienter har sagt, at mine behandlinger er unikke og værd at køre langt for. Hvis du har spørgsmål eller ønsker en tid, er du velkommen til at kontakte mig.

 

Min baggrund

Jeg har valgt at arbejde med personer, der har brug for behandling af angst, fordi mange år af mit eget liv var præget af angst og stress, hvilket medførte både psykiske og fysiske problemer. Jeg formåede at frigøre mig fra angsten, og jeg ønsker at give andre den samme mulighed. I mine godt 23 år som behandler har jeg hjulpet mange med angst, stress og depression.

 

Dine muligheder

Ønsker du at blive bedre til at håndtere angst, finde mere livsglæde, slippe af med begrænsende tankemønstre eller bryde den genetiske arv af angst?

Så er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

 

Hvor mange behandlinger?

Antallet af nødvendige behandlinger er individuelt og varierer fra person til person.

 Dine muligheder

Er du i tvivl om det er mig og min behandlingsform, der skal være en del af din proces med at slippe ud af angstens greb, så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.