32 dråber input til mere ro, glæde, flow og overskud

Dine tanker skaber dit liv – du kan ændre dine tankemønstre, vaner og adfærdsmønstre med enkle lette teknikker.

Med disse dråber vil jeg gerne bidrage med små input, som kan give dig både viden om og enkle redskaber til at ændre på dine tanke- og handlemønstre.

E-bog med samling af 32 tekster og øvelser til at skabe forandring.

Pris 99 kr.

Ja tak, det kan jeg lige bruge.

Uddrag af Forord :

Med disse dråber vil jeg gerne bidrage små input, som kan give dig både viden om og enkle redskaber til at ændre på dine mønstre.
Dine tanker styrer alt i dig – det er den helt korte version.

Den lange får du kendskab til undervejs.

Så det du får med de 32 dråber er mulighed for at frigøre nogle af de begrænsende tankemønstre, overbevisninger og vaner, som styrer dit liv og blive mere bevidst om, hvad der giver dig mere glæde, lethed og overskud i dit liv.

Ved indsigt og øvelser får du kontakt til dybereliggende underbevidste tanke- og handlemønstre, jeg kalder dem for filtre, som er skaber af din hverdag, dit liv, for så dermed at kunne oplyse og opløse filtrene. Du tolker og takler det, du oplever udfra disse filtre og dermed også skaber dit liv igennem.

Og nej, det kræver ikke, at du skal sidde og meditere halve eller hele timer, intet galt i det, hvis du kan bruge inputtene til det, er det da skønt, men det er ikke en nødvendighed.

Alt er energi, dine tanker og følelser er energi – du sanser andres energi og andre sanser din. Ofte er vi ikke klar over, hvad det egentlig er, vi sanser/ føler, fordi vi ikke har lært at være bevidste om det.

Der vil være nogle øvelser, hvor det handler om at stille nogle spørgsmål for så at mærke forandringerne i følelsen/ energien hos dig efterfølgende.

 

Jeg glæder mig til at dele min viden og teknikker med dig. Har du  spørgsmål, som du ønsker svar på, så kontakt mig gerne på Mail eller 23810628.

Mange varme hilsner

Susan Schvartz Larsen