Har du symptomer, som du har fået at vide, du må lære at leve med?

Ønsker du forandringer, fordi du er kørt fast i dit liv?

Har du fysiske eller psykiske symptomer som smerter, stress eller angst?

sept-0911Hvem er jeg?

Forandringsfacilitator

Susan Schvartz Larsen – årgang 1955.

Mit mål er

  • at bidrage til, at mine klienter bliver mere bevidste om sig selv samt erkender og tillader alle aspekter af sig selv.
  •  at bidrage til, at mine klienter slipper af med uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, der er grundlagt i fortiden, og dermed skabe forandringer i NUET og for fremtiden.
  •  at støtte mine klienter i at elske sig selv og leve mere fra hjertet end fra hjernen.

Jeg er ikke kommet sovende til de erkendelser, der har ført mig til, hvor jeg er i dag. Jeg har brugt de første 42 år på at holde ”låget på” og undertrykke en angst, som lå indlejret i min krop. Den skyldtes hændelser i forbindelse med min fødsel og tidlige barndom.

I 1998 startede jeg på min uddannelse til Advanced Psykospecialist – Stressfrigørelses terapeaut 

I forbindelse med den blev jeg bevidst om, hvordan jeg egentlig altid havde syntes/troet, at det var mit ansvar, at alle havde det godt og var glade. Ikke bevidst, men som en ubevidst styring. Og når det ikke lige gik som ønsket, vendte jeg det mod mig selv, så jeg fik overbevist mig selv om, at jeg ikke var god nok. Disse mønstre var jeg slet ikke bevidst om. Jeg havde faktisk størstedelen af mit liv haft mere fokus på andre ( og været kontrolfreak) for at  undgå den dybe angst og frygt, der lå i mit indre. Mange låg var blevet lukket på i tidens løb – og blev fjernet uden store dramaer.

Jeg blev bevidst om, hvordan min krop reagerede i form af stress og udbrændthed, ryg-, stofskifte-, fordøjelses problemer og meget andet.

Desuden blev jeg klar over, at jeg overbeskyttede mine børn på baggrund af mine egne “sår”.

Denne proces  har ført til, at jeg er et helt andet sted i dag. Jeg er gjort fri af min angst. Har en indre ro jeg ikke troede var mulig.

I 2009 stiftede jeg bekendtskab med BodyTalk og så var jeg  helt solgt.

Siden 2010 har jeg med BodyTalk, Access Bars®, og Access Consciousness skabt endnu mere forandring i mit liv, fundet mere og mere ind til Min Indre Sandhed.

Jeg tilbyder derfor mine klienter samme mulighed, som jeg selv fik. Jeg ønsker for andre mennesker, at de kan komme på samme fantastiske rejse, som jeg selv har været. Rejsen hjem til deres sande jeg. Til at blive HELE i dem selv.

Er det tid til forandring?

Baggrund

  • Uddannet Advanced Psykospecialist (1998-2004) fra (Holistisk Uddannelsescenter v/Bjarne Jessen)
  • Uddannet i metoderne BodyTalk , Access Bars®, Access Consciousness® Foundation, Level 1, 2 og 3, Access Bodyprocesser®.
  • Praktiserende terapeut siden 2000 med Klinik Inner Peace.
  • Supplerende kurser i psykologi, anatomi & fysiologi og basiskinesiologi
  • Oprindeligt uddannet sygehjælper. Ansat i primærsektoren i mere end 30 år.
  • Medlem af Sammenslutningen af Alternative behandlere (SAB)

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes.