Har du symptomer, som du har fået at vide, du må lære at leve med?

Ønsker du forandringer, fordi du er kørt fast i dit liv?

Har du fysiske eller psykiske symptomer som smerter, stress eller angst?

sept-0911Hvem er jeg?

Forandringsfacilitator

Susan Schvartz Larsen – årgang 1955.

 

Som Forandringsfacilitator for kvinder med fysiske, psykiske og mentale udfordringer spiller jeg en afgørende rolle i at støtte og vejlede kvinder gennem transformative rejser mod trivsel og personlig udvikling. Min rolle indebærer en dyb forståelse for de forskellige udfordringer, som kvinder med forskellige baggrunde og behov står overfor.

 

I mine forløb er mit primære fokus som din Forandringsfacilitator at støtte dig gennem din personlige rejse mod trivsel og personlig udvikling. Jeg er her for at lytte til dig, forstå dine unikke udfordringer og behov, og sammen skabe en skræddersyet vej fremad.

 

Vi arbejder tæt sammen på at identificere de områder i dit liv, hvor du ønsker forandring og vækst. Uanset om det drejer sig om fysiske udfordringer, psykiske belastninger eller mentale barrierer, er mit mål at hjælpe dig med at finde og transformere de blokeringer, som skaber disse udfordringer og dermed  opnå mere trivsel og balance.

 

Dine sessioner er i et fortroligt og støttende rum, hvor du kan dele dine tanker, bekymringer, mål og drømme uden frygt. Sammen genskaber vi forbindelse til dine styrker, ressourcer og muligheder, og jeg deler værktøjer og strategier, der kan hjælpe dig med at træde skridt for skridt mod de ønskede forandringer.

 

Jeg tager udgangspunkt i, at din krop kender sandheden. Jeg lader din krop prioritere og fortælle, hvilket vil guide dig gennem refleksioner og øvelser, der fremmer selverkendelse, selvaccept og positiv udvikling. Du er eksperten på dit eget liv, jeg er her for at bistå dig i at finde de svar, der er bedst for dig.

 

Vores samarbejde handler om at skabe resultater og skridt mod en mere nærende og autentisk tilværelse. Jeg er her for at hjælpe dig med at opbygge styrke, selvtillid og kontakt med din intuition, din sjæls stemme, så du kan navigere gennem livets udfordringer på en mere positiv og nærende måde.

 

Kort sagt er mine 1:1-sessioner en dedikeret tid til dig, hvor vi sammen arbejder på at skabe forandringer og forbedringer i dit liv, uanset hvilke udfordringer du står overfor.

 Min Baggrund

  Jeg er ikke kommet sovende til de erkendelser, der har ført mig til, hvor jeg er i dag. Jeg har brugt de første 42 år på at holde ”låget på” og undertrykke en angst, som lå indlejret i min krop. Den skyldtes hændelser i forbindelse med min fødsel og tidlige barndom.

  I 1998 startede jeg på min uddannelse til Advanced Psykospecialist – Stressfrigørelses terapeaut 

  I forbindelse med den blev jeg bevidst om, hvordan jeg egentlig altid havde syntes/troet, at det var mit ansvar, at alle havde det godt og var glade. Ikke bevidst, men som en ubevidst styring. Og når det ikke lige gik som ønsket, vendte jeg det mod mig selv, så jeg fik overbevist mig selv om, at jeg ikke var god nok. Disse mønstre var jeg slet ikke bevidst om. Jeg havde faktisk størstedelen af mit liv haft mere fokus på andre ( og været kontrolfreak) for at  undgå den dybe angst og frygt, der lå i mit indre. Mange låg var blevet lukket på i tidens løb – og blev fjernet uden store dramaer.

  Jeg blev bevidst om, hvordan min krop reagerede i form af stress og udbrændthed, ryg-, stofskifte-, fordøjelses problemer og meget andet.

  Desuden blev jeg klar over, at jeg overbeskyttede mine børn på baggrund af mine egne “sår”.

  Denne proces  har ført til, at jeg er et helt andet sted i dag. Jeg er gjort fri af min angst. Har en indre ro jeg ikke troede var mulig.

  I 2009 stiftede jeg bekendtskab med BodyTalk og så var jeg  helt solgt.

  Siden 2010 har jeg med BodyTalk, BodyIntuitive og Access Consciousness skabt endnu mere forandring i mit liv, fundet mere og mere ind til Min Indre Sandhed.

  Jeg tilbyder derfor mine klienter samme mulighed, som jeg selv fik. Jeg ønsker for andre mennesker, at de kan komme på samme fantastiske rejse, som jeg selv har været. Rejsen hjem til deres sande jeg. Til at blive HELE i dem selv.

  Er det tid til forandring?

  Baggrund

  • Uddannet Advanced Psykospecialist (1998-2004) fra (Holistisk Uddannelsescenter v/Bjarne Jessen)
  • Uddannet i metoderne BodyTalk , BodyIntuitive, Access Consciousness® Foundation, Level 1, 2 og 3, Access Bodyprocesser®.
  • Praktiserende terapeut siden 2000 med Klinik Inner Peace.
  • Supplerende kurser i psykologi, anatomi & fysiologi og basiskinesiologi
  • Oprindeligt uddannet sygehjælper. Ansat i primærsektoren i mere end 30 år.
  • Medlem af Sammenslutningen af Alternative behandlere (SAB)

  Ja tak, jeg vil gerne kontaktes.