14 dages Spark i gang forløb –

til at slippe ubevidste begrænsninger,

fastlåste følelser (dem du bliver fanget i igen og igen) og ubevidste overbevisninger-

så du kan hvile mere i dig selv – finde din balance, din indre ro og få mere energi.

Online forløb.

”Tilbage til balance, indre ro og overskud. Dit daglige reset på 2-5 min.”

Er for dig, der ønsker nogle enkle, kærlige og effektive teknikker til at træde ud  af følelsernes magt og skabe varig forandring i dit liv, gøre en forskel for dig selv og for andre.

Kort sagt – skabe et liv i balance, indre ro og overskud.

 

 

Kan du nikke genkendende til nogle af disse beskrivelser?

 

 • Du har prøvet rigtig meget for at skabe forandring i dit liv og oplever, at det går godt en tid og så er du tilbage i samme situation igen?

 • Du oplever at dine tanker og følelser tager styringen.

 • Du har prøvet at styre følelserne, måske ved at undertrykke eller fornægte dem.

 • Du holdt dig selv tilbage, fordi du ikke er helt tryg ved at vise dine følelser?

 • Du reagerer nogle gange uhensigtsmæssigt på baggrund af dine følelser?

 • Du påvirkes meget af andres følelser, tanker og meninger?

Følelsesmæssigt slået ud af kurs?

Du kender sikkert følelsen af blive slået ud af kurs følelsesmæssigt og så have svært ved at finde balancen og din indre ro igen.  

Du kender oplevelsen af at have det fint og pludselig, som overvældes du af følelser som

 

 • Frygt
 • Sorg
 • Tristhed
 • Skuffelser
 • Stress
 • Vrede
 • Frustration
 • Utålmodighed
 • Bekymring m.m.

Du kan ikke altid se ”logikken” i at følelserne tager over eller forklare, hvad der sker. Det behøver du heller ikke, det det handler om er at kunne tackle situationerne mere hensigtsmæssigt.

Bare rolig du er ikke den eneste.

 

Min erfaring både personligt og fra mine godt 20 år som behandler, er at netop det at det nærmest kommer ud af den blå luft, tyder på at der ligger dybere hukommelser bag som aktiveres via dine sanser.

Hvorfor dette forløb?

Jeg er ofte blevet opfordret til at videreformidle nogle af de enkle teknikker, som jeg bruger til de personer, der kommer til behandling hos mig. Jeg glæder mig til at dele noget af min viden og nogle af mine teknikker med dig.

Samtidig oplever jeg, at næsten alle mere end på noget andet tidspunkt, virkelig har brug for at balanceres,  stå i den indre ro for at have overskud i en noget turbulent tid. 

Mit ønske er at give dig viden og teknikker, så du kan komme tilbage i balance, indre ro og overskud. Sæt gang i din energi med balancering af de 5 elementer, som afbalancer og harmoniserer dine frekvenser, så du generelt kan få mere energi, balanceret vel og mærket og dermed fungere bedre i dit liv.

Af gode grunde er der en rækkefølge i forløbet, men efterfølgende kan du bruge de enkelte øvelser i hverdagen ud fra, hvad du måske lige har brug for at rette op på.

Køb din plads lige her

 

”Tilbage til balance, indre ro og overskud

med dit daglige reset på 2-5 min.”  giver dig på 14 dage

6 mail, 6 øvelser, 12 korte videoer og en Bonus.

Du får nogle enkle øvelser til at genoprette balance ved at hjælpe din krop og dit sind med at frigøre ubevidste hukommelser og de følelser disse hukommelser har skabt og det de skaber af reaktionsmønstre og gentagelser.

Du vil lære om de 5 elementer og meridianbaner og en øvelse for hvert element samt hvordan du kan bruge øvelserne enkeltvis eller flere samlet.

Desuden bliver der en FB gruppe, du kan blive medlem af, her kan deles og stilles spørgsmål.

Du har også mulighed for at sende spørgsmål til mig.

Jeg er selv blevet overrasket over, hvad disse enkle korte daglige øvelser gør for mig.

Med forløbet her kan du slippe for at blive fanget i følelsernes vold og det de skaber af uhensigtsmæssige reaktioner, som du måske endda fortryder efterfølgende og dermed også ofte dømmer dig selv, hvilket kan føre til at du slet ikke kan se det sande billede af din indre sandhed og hvor fantastisk unik du egentlig er.

Din pris 399 kr.

Jeg har igennem hele min egen rejse arbejdet meget med min stress, angst og sorg. Med de omtalte øvelser har jeg oplevet, at min krop støttes og styrkes på et endnu dybere niveau. Desuden oplever jeg, at når jeg bliver slået ud af kurs (jo, det sker), meget hurtigt kan genoprette balancen og stå i min indre ro og balance.

Har du spørgsmål, er du hjertelig velkommen til kontakte min på 23810628 eller mail

 

 

Susan Schvartz Larsen

Forandringsfacilitator