Find styrken i din sensitivitet

Et selvkærligt 10 ugers onlineforløb med kærlig sparring og sessioner for dig, der er hjertevarm

og sensitiv, som gerne vil mestre og forebygge overstimulering og stress,

tage din power hjem og  skabe det liv du inderst inde ved, er det du  vil stortrives med.

 

 

Ny Startdato ikke planlagt pt.

 

Vil du være blandt de første, der får besked når ny dato bliver planlagt og tilmelding starter? Så tilmeld dig VIP gruppen.

Hvis Du …. 

 • Gør alt, hvad du kan, for ikke at påtage dig og blive påvirket af andres sindsstemninger og alligevel oplever, at du bliver fanget i og af andres energi.
 • Har stresssymptomer, dårlig søvn, hjertebanken, indre uro, hovedpine, svært ved at være nærværende o.a.
 • Synes, at det er svært at sætte grænser, holde fast i dig selv og dine værdier, når andre har andre holdninger.
 • Har svært ved at mærke, hvad du har behov for og drømmer om, fordi du ofte tager hensyn til andre og sætter andres behov først.
 • Hurtigt bliver drænet for energi og har svært ved at lade op igen.
 • Ofte har haft eller har oplevelsen af ikke at passe ind eller i det hele taget ikke høre til her på jorden.
 • Har svært ved at skabe forandring – de forandringer du ønsker dig.

 

Så kan du sikkert også kende det her.

 

 • Du er meget i dit hoved, meget tænkende og analyserende.
 • Du har ofte katastrofe og bekymringstanker.
 • Du er bange for virkelig at være den du er, din autentiske sandhed.
 • Du føler dig ofte stresset, måske uden egentlig at kunne se, hvorfor eller hvad der skaber stress i dig.
 • Du skal helst være i gang med noget hele tiden ellers keder du dig.
 • Du ved ikke helt, hvad der fylder dig med glæde.  

 

Du er ikke alene.

 

Mange andre sensitive, hjertevarme kvinder har det ligesom dig – ja, jeg kender det også, har selv været på kanten af en udbrændthed, netop på baggrund af meget af ovenstående.

Vi ved jo godt alle sammen, at vi skal lytte til os selv, huske at nære os selv og så vil vi gerne skabe det bedste for alle i verden. Tit glemmer vi os selv og egne behov, vi glemmer at få sagt til eller fra, glemmer at lytte til den indre dybe sandhed eller rettere lytte til og bruge intuitionen.

Det sker ofte uden, at vi egentlig er bevidst om, når det sker og jo, vi opdager det på et tidspunkt, når vi er væltet om af træthed, afmagt, angst og følelsen af at skulle kæmpe hele tiden.

Når andre har svært ved at forstå os, prøver vi endnu engang og får samme resultat, uden at lytte til den indre stemme, som egentlig fortæller os, at der skal noget helt andet til.  Virkelig finde ud af, hvordan vi selv har det – og ikke mindst, hvad vi har brug for og at finde de kærlige og ærlige valg i vores inderste kerne.

Vi bliver sure, vrantne, kede af det, frustrerede, afviser kærlighed og omsorg og kan ikke helt forstå, hvorfor vi er energiforladte føler os stressede.

Alligevel fortsætter vi.

 

Det gør ondt og vi bliver kede af det, når vi gang på gang tager os selv i at være lige præcis den person, vi absolut IKKE ønsker at være.

Måske har du også prøvet at løse det ved at sige til dig selv:
 

Jeg skal jo tage mig sammen.

Jeg selv har valgt det.

Jeg burde være glad og tilfreds.

Sådan er det bare at være ekstra sensitiv, jeg kan bare ikke gøre noget ved det. 

Det er den her evindelige selvkritik, manglende kærlighed og accept af dig selv, der gør det så svært at ændre på tingene.

 

Løsningen er ikke at bekæmpe din selvsabotage med mere selvsabotage.

 

Det der skal til er at erkende og favne din sensitivitet, se dine skyggesider og at få gjort op med alle de dybe overbevisninger og begrænsninger, som styrer dig og fratager dig din naturlige power. Så du kan gå fra at være særlig sensitiv eller ekstra sensitiv til at være SANSESTÆRK og træffe kærlige ærlige valg fra Hjertet.

 

Du ved dybest inde, at du kan skabe forandring i dit liv.

Du har måske været omkring forskellige behandlere, coaches, kurser og andet, du føler bare stadig, at du mangler ”the missing link” for netop at kunne finde helt ind til din egen kerne, den indre medfødte viden.

Du er ved at blive klar over eller ved, at du har en indre sabotør og kontrollant, der hindrer dig i at skabe de forandringer, du virkelig ønsker dig.

Du ved, at livet har mere og andet at byde på, når du er klar til det og vælger det. Du ved, at du ved at skabe forandringer i dit liv, vil bidrage til andres forandring –  det virker som ringe i vandet og dermed vil det gøre verden til et bedre sted at være. 

Den gode nyhed til dig er, at det er muligt at skabe forandring og stadig være den hjertevarme, kærlige, sansestærke, bevidste kvinde, du er inderst inde. Det er muligt at træffe kærlige og ærlige valg fra hjertet. Valg som hjælper dig med at forebygge overstimulering og stress belastning og skabe forandring mod mere glæde, vitalitet og overskud og det liv hvor du virkelig vil stortrives.

 

 Find styrken i din sensitivitet og bliv sansestærk forløbet er for dig, der gerne vil 

 • Tage magten tilbage fra din indre sabotør og kritiker, pleaseren og perfektionisten  – skrue op for din selvomsorg, selvaccept, selvrespekt og selvkærlighed.
 • Ud af følelsernes magt – så du kan rumme dem og agere ud fra dit hjerte.
 • Sætte gode grænser og træffe de ærlige og kærlige valg for dig selv – uden at få dårlig samvittighed eller frygte omgivelsernes reaktion.
 • Skabe gode nærende relationer til omgivelserne og ikke mindst dig selv.
 • Finde ind til dig og dit livsformål – og leve dit liv i overensstemmelse med dine sande værdier.

På forløbet kommer du igennem 10 moduler

Velkomst modul + 9 moduler

5 1:1 sparring og session

5 Live Q &A

 

Der oprettes en FB-gruppe, hvor man kan støtte hinanden, dele erfaringer, stille spørgsmål – Jeg vil kikke forbi og besvare spørgsmål daglig.

Og så tænker jeg, der dukker nok også ekstra bonusser op undervejs. 

 

Er du interesseret i et helt personligt forløb – ikke være en del af gruppeforløbet – så kontakt mig.

 

 

Modul 1

Din inderste sandhed.

Modulet giver dig viden om, hvordan dit mindset er skabt, hvordan det aktiveres og hvordan det skaber dit liv, din energi. Du får GULDVÆRKTØJET som er en super øvelse til at ”sortere” i det, du har sanset og bliver påvirket af. 

Modul 2

Tankens kraft – Dit Mindset

På modulet her skal der kikkes på mindset og at komme spadestikket dybere, få fat i “tråden” til de ubevidste og underbevidste lag for så at kunne transformerer , hvilket du får en teknik til. 

Modul 3

Det er dit valg.

Så er det tid at se på, at du faktisk vælger hele tiden og ca. 95% af tiden er det på ren automatik, hvilket er ensbetydende med at skabe gentagelser. Her får du viden og processer til at tillade det, der er uden at dømme og dermed kunne vælge bevidst. 

Modul 4

Når kroppen kalder.

På dette modul handler det om at skabe en bedre kommunikation mellem dine 3 hjerner samt se på hvad kroppen egentlig vil fortælle.

Modul 5

At Stille spørgsmål og teste.

Her lærer du bl.a. hvordan åbnende spørgsmål kan bruges til at afkode dybe begrænsninger og lukke op for at se andre muligheder.

Du vil lære forskellige måder til at teste og dermed få mulighed for at identificere blokeringer mere specifkt. 

 

Modul 6

Sanser jeg eller føler jeg.

Så bliver det tid at få bevidsthed på om det er noget du sanser eller det er noget du føler. Desuden skal vi omkring barrierer og modstand samt kontrol. Sidst men ikke mindst lige lidt om sprogbrug. 

Modul 7

Hvad er gaven?

Her runder vi emner som det indre barn og  at møde skyggerne, som vi alle har prøvet at komme udenom. De mørke, som vi helst ikke vil se og erkende og de lyse, vores styrker, vores kerne, som vi slet ikke vil lade os selv være. Så hvad er gaven i det vi oplever? 

 

Modul 8

At vælge mere og mere fra hjertet.

Her får du endnu flere spørgsmål til at arbejde med, når du skal vælge. Det kan være de store skelsættende valg, det kan være at sige NEJ lige så ærligt og kærligt som du siger JA. Desuden noget om hvordan du kan tackle tvivl og lade din dybeste sandhed og viden guide dig.

Modul 9

Den store finale.

Ingen beskrivelse – det er en hemmelighed.

Her kan du være efter forløbet.

 • Du er sansestærk, du har lært at favne din sensitivitet og bruge den på en powerfuld måde
 • Du kan træffe ærlige og kærlige valg fra hjertet og stå ved dem.
 • Du kan tillade andre at være i egen energi uden at påvirkes af og tage ansvaret for deres valg.
 • Du kan spotte de mange muligheder i dit liv, du ikke kan få øje på i dag
 • Du forvandler de energitappende situationer med omgivelserne til kærligt nærvær og omsorg for dem og for dig.
 • Du finder din sande indre styrke frem og inspirerer mennesker omkring dig
 • Du er den kvinde, mor/bedstemor, kæreste og veninde, du inderst inde drømmer om at være – i et hjertevarmt liv med kærlighed, glæde, vitalitet og overskud.
plusalder,

Det hele starter med et bevidst valg.

For mange år siden stod jeg på randen af en total nedsmeltning p.gr.a. stress, det vidste jeg bare ikke før, jeg havde sagt mit job op.

Det blev også startskuddet på min søgen i at finde min sandhed. Ekstra fart kom der på den, da jeg startede uddannelse til Stressfrigørelsesterapeut i 1998 og sikken en rejse.

I dag priser jeg mig lykkelig for, at jeg valgte at finde ind bag alle masker og filtre, få gjort op med mine dybe traumer, angst, sorg og skyldfølelse.

Jeg er i dag blevet klar over, at jeg har karaktertrækket særlig sensitiv og ja, jeg sanser rigtig meget, hvilket har været en stor stressskaber for mig.

Fra at være en stor stress faktor er dette karaktertræk i dag en enorm gave i mit liv, jeg er sansestærk og bevidst om det og derfor kan jeg træffe (k)ærlige valg fra hjertet

Så spørg dig selv, om du vil blive ved med at gøre,  det du gør nu – og få det samme, som du hidtil har fået?

 

Eller om du en gang for alle vil vælge at finde styrken i din sensitivitet og blive sansestærk.

 

Lær selv at skabe et hjertevarmt liv med kærlighed, glæde, vitalitet og overskud, som den unikke kvinde, mor/bedstemor, kæreste og veninde, du er inderst inde.

 

Forløbet

Find styrken i din sensitivitet – bliv sansestærk – træf kærlige ærlige valg fra hjertet.

Et selvkærligt styrkende 10 ugers transformerende onlineforløb

incl. 5×1:1 BodyTalk sessioner og Kærlig sparring samt 5 Live Q&A

 

10 uger med 10 transformerende moduler med viden, undervisning, opgaver og øvelser i form af video og worksheets.

Du får Intro modul 1 uge for start. Derefter 1 modul om ugen når kurset starter 8.maj 2021

5 x 1:1 BodyTalk session og Kærlig sparring a 1 time.

5 x LIVE Q&A

FB gruppe, hvor der er kærligt rum til at dele og støtte hinanden i processerne og hvor jeg kikker forbi daglig og besvarer gerne spørgsmål.

Mulighed for rådgivning via mail i forløbet.

Opfølgningssession ca. 1 måned efter forløbets afslutning, hvor vi lige tager en snak om, hvordan det går for lige at sikre, at du kommer godt videre.  

7200 kr.

Det er muligt at betale i rater

2 a 3600 kr.

Som tilmeldt til VIP gruppen får du besked, når der åbnes for tilmelding til forløbet.

Hvad siger dit indre, er det NU?

Undersøgelser viser at hver 5. dansker er særlig sensitiv, måske er du en af dem, og de overstimuleres lettere og bliver stressede og udvikler stresssymptomer. 

Jo længere tids påvirkning, jo mindre livskvalitet.

Er der noget der, kalder på dig, måske en indre dialog frem og tilbage, for og imod?

Lad os tage en ganske uforpligtende samtale – så du kan finde ud af, om du skal med på dette forløb. 

Har du nogle spørgsmål? – Så finder du måske svaret her.

Q: Hvordan foregår det?

A:  Find styrken i din sensitivitet og bliv sansestærk forløbet foregår online på Klinik Inner Peace portalen, hvor du får dit eget login. 

1:1 samtaler og sessioner finder sted over telefonen eller Skype.

Træning og øvelser i forbindelse med modulerne laver du mellem modulerne, når det passer dig.

Q: Hvornår foregår det?

 A: Du får adgang til første modul ved tilmelding og herefter ét nyt modul hver uge. Du modtager automatisk en mail, når du får adgang til de enkelte moduler.

De 5 LIVE Q&A laves på en mødeplatform, hvortil du også får et link. 

Q: Hvor meget tid skal jeg sætte af til hvert modul?

A: Du skal sætte tid af til at lytte til det ugentlige modul. Meget af hjemmearbejdet foregår dog løbende i din hverdag – præcis der, hvor du gerne vil integrere det, du har lært.

Du skal afsætte ca. 60 minutter pr. sparringssamtale og session, som vi aftaler for hver gang samt ca. 60 min. til Q&A hver 14. dag.

Q: Hvad hvis jeg ikke får lavet alle opgaverne på hvert modul?

A: Du får mest ud af, at prioritere at lytte til det ugentlige modul og træne de enkelte teknikker, da dine største forandringer netop sker, når du selv arbejder med at integrere nye indsigter. Når du det alligevel ikke… ja, så når du det ikke. Du kan altid vende tilbage til materialet og  genopfriske. Som i alt andet, det du investerer ses på resultatet.  

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Jeg er aldrig længere end en e-mail, en SMS eller et opkald væk, så hiv endelig fat i mig, hvis du er i tvivl om noget eller bare lige vil have en snak og se, om vi er et match. Fang mig på info@innerpeace.dk eller 23810628

Susan Klinik Inner Peace

Susan Schvartz Larsen

Klinik Inner Peace

 

Jeg hjælper kvinder som dig og mig med at slippe fri af sensitivitetens begrænsninger og blive sansestærk.

Jeg har igennem mere end 20 år været Forandringsfacilitator for rigtig mange særlig sensitive, som har haft svært ved at tackle overstimulering, stress og egentlig finde ind, erkende og tilgodese egne ønsker og behov. Hjertevarme kvinder, som vidste, at de havde brug for skabe forandring i deres liv.

Som din Forandringsfacilitator står jeg for at være rummelig og kærlig, vedholdende og stædig på den gode måde, som en af mine kunder kalder det, når jeg lærer dig at slippe dine dybeste overbevisninger om din sensitivitet, dit selvbillede og dine begrænsende tanke- og handlemønstre, så du kan finde ind til styrken i din sensitivitet og blive sansestærk.

Først der bliver det muligt for dig at være den, du virkelig er og ønsker at være – og leve det liv, der passer til dig.

Og jo, jeg ved, hvad jeg taler om, for jeg er selv gået vejen – og alle omvejene.

 

For mange år tilbage stod jeg dybt begravet i stress og stresssymptomer, hypersensitiv (det vidste jeg ikke – det havde altid været sådan) og med et dybt ønske om, at alle skulle være glade og tilfredse. Jeg følte ikke, at jeg blev mødt, set og forstået, når jeg søgte hjælp bl.a. ved min læge – ofte blev jeg mødt med kommentaren “Det må du lære at leve med”.

Jeg søgte og søgte og fik hjælp, bl.a. i forbindelse med først min Stressfrigørelses terapeut uddannelse og senere BodyTalk uddannelsens kurser samt adskillige andre kurser og forskellige behandlere. Jeg fandt vejen ud af mine fastlåste overbevisninger og adfærdsmønstre, som i dag gør, at jeg har en indre ro, som jeg ikke troede var mulig. I dag er jeg sansestærk og bevidst om, hvordan jeg kan vælge de kærlige ærlige valg fra hjertet.  

Jeg brænder for at hjælpe dig samme vej – ud af overtænkning og tankemylder, ned i kroppen og ind til kernen, så du kan mærke dig selv rigtigt og begynde at styre dit liv INDEFRA, vælge fra hjertet og din autentiske sandhed.

For når du gør det, får du adgang til din sande styrke og hele dit store potentiale – som den hjertevarme,  kærlige, sansestærke, bevidste kvinde, du er inderst inde.  

 

Er du stadig i tvivl?

Så er her 3 vigtige grunde til at komme med  Find styrken i din sensitivitet og bliv sansestærk forløbet.

Spadestikket dybere –

og op med roden.

Du får øjeåbnende indsigter, enkle øvelser og teknikker, som er lette at implementere i din hverdag, kærlig sparring med en passioneret forandringsfacilitator, der er gået hele vejen selv – her pakket i et overskueligt 10 ugers forløb, designet til at få dig trygt i mål. Uden alle omvejene.

En investering i dig

og for livet.

Det du lærer på Find styrken i din sensitivitet forløbet vil ikke blot skabe forandring her og nu –  det vil også fremover være til gavn for dig og dine relationer, for når du skaber forandring, er det som ringe i vandet, det påvirker også omgivelserne. Dine valg vil være mere (k)ærlige, truffet så de ærende og nærende for både dig og andre.

Når du forandrer dig, skaber det ringe i vandet af forandring.

Einstein sagde; ” Du kan ikke løse et problem fra samme bevidsthed, som skabte det.”

Hvis du vil skabe forandring i dit liv og den måde, du har det på, må du først og fremmest lære at tænke, føle og handle på en anden måde, end du gør i dag. Det er det, hele Find styrken i din sensitivitet og bliv sansestærk forløbet, giver dig.

BOOK  en afklaringssamtale HER eller ring på 23810628

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Husk, der er aldrig dumme spørgsmål.

Jeg håber, vi ses på forløbet.