Har du symptomer, som du har fået at vide, du må lære at leve med?

Ønsker du forandringer, fordi du er kørt fast i dit liv?

Har du fysiske eller psykiske symptomer som smerter, stress eller angst?

MindfulMindLiving

 

Skab endnu bedre kontakt til DIN Unikke sandhed – DIN Kerne .

 

Find DIN sande styrke, DIN Unikke sandhed – med MindfulMindLiving  er en række øvelser og værktøjer til at skabe endnu bedre kontakt til DIN Sandhed, DIN kerne, en bedre kommunikation mellem hoved og krop.

MindfulMindLiving  giver dig mulighed for at træffe valg, der er hensigtsmæssige for dig, ved bl.a. at blive bevidst om, hvilke begrænsninger du rummer og hvilke muligheder du har for at frigøre  dem.

Begrænsninger som er opstået af mange forskellige årsager og som har givet forskellige symptomer som f.eks. Stress, angst, frygt, depression, bekymring, fysiske smerter eller en ”diagnose”.

MindfulMindLiving giver dig mulighed for at leve mere og mere i overensstemmelse med din indre iboende visdom – DIN Sandhed og verden omkring dig.

Udveksling

MindfulMindLiving giver dig mulighed for at være mere bevidst om, hvad der foregår i og omkring dig. Du kan være mere tilstede, du vil erkende, erfare og tillade dine tanker og følelser. Du vil blive bevidst om, hvordan du kan fungerer i denne verden med utrolig mange energetiske påvirkninger fra alle områder.

Det giver dig mulighed for at vælge ud fra bevidsthed, så din Autopilot, som styres af din underbevidsthed, ikke har så stor magt længere.

Alt i alt vil du med MindfulMindLiving  få mulighed for at skabe et liv med mere glæde, lethed, større livskvalitet og muligheden for at være til stede med det, der nærer dig og fravælge eller ændre det, der ikke nærer dig.

MindfulMindLiving er med til at fjerne ”skyklapperne”, som for mange er en del af dagligdagen, især når vi har travlt, dreamstimelarge_15030338er stressede eller trætte.

Når vi har skyklapper på er det nemt at lukke verden omkring os ude. Det er også let at miste forbindelsen eller følingen med, hvordan kroppen har det og ende med at leve i hovedet, fanget af vores tanker uden at stoppe op og erfare, hvor meget disse tanker styrer vores følelser og adfærd. Skyklapperne hindrer os i at se at der er andre muligheder end det vi står i lige her og nu, som måske ikke helt virker for os.

Den bevidsthed du opnår med MindfulMindLiving handler ikke om at fixe eller ændre alting. Det handler om at tillade dig selv at se, erkende og være alt det du er og træffe hensigtsmæssige valg. Dybest set hvile mere og mere i dig.

 

Who What Why When Where Signpost Shows Confusion Brainstorming And Research

MindfulMindLiving handler om med åbnende øvelser og spørgsmål at skabe ny bevidsthed og frigøre dybe blokeringer, dermed åbnes for nye og hensigtsmæssige valg.

  

 

Hvem vil have glæde af et MindfulMindLiving Forløb?

 

 Personer som oplever, at de ….

 • er stressede, altid har travlt..
 • påtager sig meget ansvar for andre.
 • glemmer sig selv.
 • nemt overvældes af situationer, følelser, andres reaktioner .m.m.
 • er meget i deres hoved, meget tænkende og analyserende.
 • bliver styret af deres følelser.
 • at de bliver styret af andre.
 • er kørt fast og ikke kan ændre tingene.

Hvor vil du gerne være om 3 – 4 måneder?

Kunne du tænke dig…..

 

 • Teknikker til at skabe en bedre kommunikation mellem hoved og krop / hjerne og herte?
 • Teknikker til, hvordan du kan komme mere i kontakt med, hvad der er hensigtsmæssige valg for dig?
 • Teknikker til at ændre det, der ikke fungerer for dig?
 • Teknikker til at kommunikere mere hensigtsmæssigt (med dig selv og andre)?
 • Teknikker til at frigøre dybe hukommelser, begrænsende tankemønstre og adfærdsmønstre, som skaber de begrænsninger, der hindrer dig i at stå i DIN Sandhed, stå ved dine valg?
 • Kort sagt vil du have Teknikker til at blive mere hel i DIG.
 • Få kontakt med din Feminine Power for dermed at skabe balance mellem din feminine og maskuline energi?
 • Interesseret i at høre mere om denne teknik og forløb?

 

Ja tak, jeg vil gerne høre mere.