Har du symptomer, som du har fået at vide, du må lære at leve med?

Ønsker du forandringer, fordi du er kørt fast i dit liv?

Har du fysiske eller psykiske symptomer som smerter, stress eller angst?

MindfulMindLiving

 

Skab endnu bedre kontakt til DIN Unikke sandhed – DIN Kerne – udfold DIT potentiale .

 

Find DIN sande styrke, DIN Unikke sandhed – Omfavn dit unikke jeg – med MindfulMindLiving, som  er viden og en række øvelser og værktøjer til at skabe endnu bedre kontakt til DIN Sandhed, DIN kerne, en bedre kommunikation mellem hoved og krop.

MindfulMindLiving  giver dig mulighed for at træffe valg, der er hensigtsmæssige for dig, ved bl.a. at blive bevidst om, hvilke begrænsninger du rummer og hvilke muligheder du har for at transformere dem.

Begrænsninger som er opstået af mange forskellige årsager og som har givet forskellige symptomer som f.eks. Stress, angst, frygt, depression, bekymring, fysiske smerter eller en ”diagnose”.

MindfulMindLiving giver dig mulighed for at leve mere og mere i overensstemmelse med din indre iboende visdom – DIN Unikke Sandhed og verden omkring dig.

Udveksling

MindfulMindLiving giver dig mulighed for at være mere bevidst om, hvad der foregår i og omkring dig.

Ved at være mere til stede og tillade dine tanker og følelser, vil du blive mere bevidst om, hvordan du kan navigere i verden med dens mange energetiske påvirkninger. Det giver dig mulighed for at træffe valg med bevidsthed, så din underbevidsthed, din Autopilot, ikke længere styrer dig.

 

Alt i alt vil giver MindfulMindLiving dig mulighed for at skabe et liv fyldt med glæde, lethed og større livskvalitet ved at være til stede med det, der nærer dig, og vælge at transformere eller ændre det, der ikke gør det.

MindfulMindLiving hjælper med at fjerne de “skyklapper”, der ofte forhindrer os i at se verden klart, især når vi er travle, stressede eller trætte.

Med skyklapperne på er det nemt at lukke verden ude, sætte barrierer op og miste forbindelsen til vores egen unikke sandhed.

dreamstimelarge_15030338

Det er også let at miste forbindelsen eller følingen med, hvordan kroppen har det og ende med at leve i hovedet, fanget af vores tanker uden at stoppe op og erfare, hvor meget disse tanker styrer vores følelser og adfærd. Skyklapperne hindrer os i, at se, at der er andre muligheder end det vi står i lige her og nu, som måske ikke helt virker for os.

Den bevidsthed du opnår med MindfulMindLiving handler ikke om at fixe eller ændre alting. Det handler om at tillade dig selv at se, erkende og være alt det du er og træffe hensigtsmæssige valg. Dybest set hvile mere og mere i dig selv og leve mere autentisk og i overensstemmelse med din sandhed.

 

 

Who What Why When Where Signpost Shows Confusion Brainstorming And Research

MindfulMindLiving handler om med åbnende øvelser og spørgsmål at skabe ny bevidsthed og frigøre dybe blokeringer, dermed åbnes for nye og hensigtsmæssige valg.

 

 

Hvem vil have glæde af et MindfulMindLiving Forløb?

 

 Personer som oplever, at de ….

  • er stressede, altid har travlt..
  • glemmer eller tilsidesætter sig selv.
  • nemt overvældes af situationer, følelser, andres reaktioner .m.m. og føler sig styret af det
  • er meget i deres hoved, meget tænkende og analyserende

Hvor vil du gerne være om 3 – 4 måneder?

Kunne du tænke dig…..

 

  • at skabe en bedre kommunikation mellem hoved og krop / hjerne og herte?
  • at være i kontakt med, hvad der er hensigtsmæssige valg for dig?
  • at kunne ændre det, der ikke fungerer for dig?
  • at kommunikere mere hensigtsmæssigt (med dig selv og andre)?
  • at hvile mere i dig selv?

Er du interesseret i at høre mere om denne teknik og forløb?

Her kan du læse om næste forløb

 

 

Jeg vil gerne høre mere.