BodyTalk og BodyIntuitive er dybdegående og utroligt effektive metoder, der muliggør en optimal synkronisering af kroppens energisystemer. Dette tillader kroppen at fungere og kommunikere på en måde, som den naturligt er designet til.

BodyTalk og BodyIntuitive er behandlingssystemer bygget på både Østens og Vestens viden og er i konstant udvikling.

susan-helle-2aJeg baserer min praksis på disse metoder, det mest fantastiske ved at arbejde med BodyTalk og BodyIntuitive er, at kroppen selv fortæller os, hvad der er vigtigt. Jeg behøver i bund og grund ikke vide vide om dig; din krop guider os. Derfor tilpasses hver behandling præcist til dig.

Læs også her “Din unikke  historie”

 En BodyTalk – BodyIntuitive-behandling består af tre nøgleelementer:

En BodyTalk-behandling består af tre nøgleelementer:

  1. “At Lytte til Kroppen”: Ved hjælp af muskulær biofeedback, også kendt som kinesiologi, stiller jeg spørgsmål til kroppen og lytter til dens indbyggede viden. Dette giver os indsigt i, hvor der er behov for balance og i hvilken rækkefølge denne skal gennemføres. 

  2. “At Forbinde”: Vi spørger kroppen, hvilke organer, endokrine kirtler, og kropsdele, der skal forbindes for at genoprette god kommunikation og dermed genskabe kroppens naturlige helingskraft.

  3. “At Aktivere”: Denne teknik, der har rødder i århundreder gammel praksis, inkluderer let banken på bestemte områder af kroppen, især hovedet og brystbenet over hjertet. Dette genopretter den naturlige kommunikation mellem hjernen og kroppens forskellige systemer og gemmer informationen, hvilket hjælper med at opretholde kroppens optimale balance.

BodyTalk- BodyIntuitive-behandlingen er yderst afslappende og udføres fuldt påklædt. En typisk session varer ca. 1 time. Jeg anbefaler, at du bærer løstsiddende tøj for din komfort. Det er også vigtigt at sørge for tilstrækkelig med væske i dagene før og efter behandlingen.

BodyTalk-metoden blev udviklet af John Veltheim og har hjulpet utallige mennesker med at genvinde balance og velvære.

Kontakt i dag for at begynde din rejse mod sundhed og harmoni.

Har du spørgsmål? Så lad mig kontakte dig.