Min erfaring med telefon eller Skype behandling er, at det er lige så effektivt, som hvis du møder personligt op i min klinik.

Behandling foregår på den måde, at vi aftaler et tidspunkt, hvor du ved, at du kan være i ro en 1-1½ times tid.

Jeg sender dig et skema, som du udfylder og returnerer til mig.

På det aftalte tidspunkt ringer jeg dig op. Vi tager lige en opfølgnings samtale i forhold til dit udfyldte skema.

Herefter lægger eller sætter du dig godt til rette og laver ikke noget andet end blot at slappe af og evt. mærke reaktioner i dig.

Jeg går i gang med at teste dig og kan være stille over en periode. Så får du fortalt, hvad der er dukket op, som har brug for at blive ”set” på. Så skal der implementeres, herved frigøres de ubalancer, der er og det optimale samarbejde mellem alle de elementer, som er kommet op i testen genoprettes. Der implementeres ved, at du tapper blidt på toppen af dit hoved, på din brystkasse og omkring navlen. Jeg gør det sammen med fokus på dig. Så tjekkes der op på, om der er mere, der vil op til dagens lys og balanceres. Så er det samme procedure indtil kroppen siger, at nu er det nok for nu.

Ja tak det er lige noget for mig.