Så er det Nytårsaften – slut på ét år og start på et nyt.

Mange gange har du sikkert haft Nytårsforsætter, – det kan være:

 

  • Tabe dig x antal kilo
  • Gå til fitness
  • Stoppe med at ryge
  • Arbejde mindre
  • Arbejde mere målrettet mod dine mål
  • Ikke skændes så meget med din partner
  • Stoppe op og overveje om dine valg er rigtige for dig
  • Være mere til stede i Nuet
  • ………. Indsæt dine egne her 😊

Hvor mange gange har du oplevet, at det ikke lykkedes, eller at det var en kamp for dig?

Hvor meget har du dømt dig selv, fordi det ikke lykkedes?

Må jeg gætte? Mere end en gang.

 

Ved du, hvorfor det ikke lykkedes, eller hvorfor du skulle kæmpe?

 

Så snart du har truffet en beslutning og ændre noget (det behøver ikke bare være her til nytår, det er gældende for alle forandringer) går din indre kontrollør (”ikke lave forandringer ”-kontrolløren) i gang og sender besked til din Autopilot, som så tror, at der er fare på færde og så ”kaldes” den indre modstander på arbejde. Og ja, det her sker helt ubevidst.

Din indre kontrollør og Autopilot har egentlig til opgave at stå for din overlevelse og er styret af frygt – det er reaktionen. Der ligger et helt sæt af dybe ”beslutninger”, som disse to arbejder ud fra – som før nævnt er de styret af frygt. De laver faktisk så stor ravage, at kommunikationen med dit Hjerte og din Mave (mavefornemmelsen) forringes betydeligt.

 

Frygt er skabt tidligt i dit liv.

Frygt er grundlagt tidligt i dit liv på baggrund af, hvad du har oplevet, sanset fra omverden, kopieret fra dit omgivende miljø og lagret i dig. Du skaber dit billede af livet og dig selv ud fra dette.

Dit ”første sprog” er energi. Du sanser og identificerer dig med det, du sanser – det begrænser din kontakt til og med din dybeste inderste Sandhed, som er ”ren” og uden begrænsninger, din værens tilstand.

DET ER DERFOR DET KAN VÆRE SVÆRT AT SKABE VARIGE FORANDRINGER.

 

Du er styret af din underbevidsthed.

Det, jeg ofte oplever i min klinik, er, at kunder siger: ”Jeg har så mange gange besluttet, at jeg vil ændre det her (- eks. rygning, alkoholmisbrug, spiseforstyrrelser, vredesadfærd, ikke lytte til sig selv, pleaseren, at skulle redde verden, overhøre sin krops signaler, tage for mange opgaver, overspringshandlinger og meget andet) og det er bare så svært at holde det.”

Et af mine svar er, at det, der hindrer at det lykkes, er, at ”årsagen” til problemet (dybe hukommelser og deraf skabte tankemønstre) stadig ligger i det underbevidste og ubevidste og holder fast i den uhensigtsmæssige vane.

Det er tanke-/trosmønstre, som ofte også har relation til familiehistorien.

Familiehistorien.

Eksempelvis personen, der kommer og fortæller, at han godt nok har sluppet sit alkoholmisbrug, men egentlig bare ikke trives. Bag det lå flere ”lag” bl.a. et misbrugsproblem i flere generationer bagud. Det kendte personen ikke noget til, men efter research i familiens historie blev det bekræftet, at der havde været massive alkohol- og misbrugsproblemer flere generationer tilbage.

 

Sikken en lettelse. – Mønsterbryderen

Personens kommentar, efter vi havde arbejdet med dette og de tråde, det havde skabt i hans liv, var: ”Hold da op for en lettelse i mig. Det er, som om jeg har båret en byrde, en skyld og en skam igennem hele mit liv, som jeg aldrig rigtig har kunnet finde ind til; nu er den fundet og sluppet. Wauw, sikken en lettelse. Sikken en frihed jeg føler i mig. Det var ikke helt løgn, da du sagde, at jeg var Mønsterbryderen. Der er mange mønstre jeg har brudt. ”

 

Vil du også være mønsterbryder eller vanebryder, så har du muligheden for at få ”ryddet” ud i de dybeste blokeringer enten ved hjælp af behandlinger eller MindfulMindLiving kurser hos mig.

 

Gode råd til dine Nytårsforsæt eller til at nå dine mål.

Godt Nytår må lys og lykke komme til dig i en lind strøm i tiden fremover.