Gode råd til DIT Nytårsforsæt eller andre mål.

Har du fulgt mig gennem en periode – læst mine blogindlæg, mine nyhedsmails, ved du, at jeg arbejder rigtig meget med at få sluppet begrænsende energi, tanker, hukommelser og følelser.

På mine kurser arbejdes, der blandt andet med at stille spørgsmål for at lukke op for at blive bevidst om andre muligheder, andre valg, dog uden altid at skulle have et klart svar.

Tillad de bevidstheder – tanker, der dukker op, mød dem med en tilladelse af at det blot er interessante synspunkter og slip dem, så du kan træffe andre og mere hensigtsmæssige valg. 

Jeg bruger det, jeg kalder ”frigørelsesmantra”. –

”Destruer og afkod igennem alle tider, uendelig antal gange, på alle dimensioner, trin, planer og lag, i hver eneste celle, cellebevidsthed og cellebevidsthedsvibrationer. Nu tak.” (Når du har brugt hele formelen nogle gange kan du blot sige eller tænke Destruér og afkod.) i teksten FM

 

Det er som at tune ind på ”nye stationer” – ny bevidsthed.

 

Lav det til en intention.

 

  • ”Det er min intention at……..”
  • ”Alle de mønstre jeg gentager, som hindrer mig i at ……….”
  • ”Alle de løgne, jeg har købt, kopieret og selv skabt, som hindrer mig i at……… ”
  • ”Hvilke valg kan jeg træffe i dag for, at følge min intention om at …..”
  • ”Jeg tillader mig selv at nyde processen.”

 

 

Eks.

”Det er min intention at reducere min vægt til den ideelle vægt for mig.” 

”Alle de mønstre jeg gentager, som hindrer mig i at reducere min vægt til den ideelle vægt for mig.” FM – Her får jeg nogle gange en oplevelse af at samle energien af mønstrene for så at slippe dem, det kan være der kommer klare bevidstheder omkring det. De skal ikke analysere blot mødes med et ”det var da interessant” og slippes.

”Alle de løgne, jeg har købt, kopieret og selv skabt, som hindrer mig i at reducere min vægt til den ideelle vægt for mig.”- FM

”Hvilke valg kan jeg træffe i dag for, at følge min intention om at reducere min vægt til den ideelle vægt for mig. Alt det der hindrer mig i at se og erkende de valg FM”

”Jeg tillader mig selv at nyde processen. Alt det, der hindrer det – FM

Jeg håber at denne lille guide kan hjælpe dig med dine intentioner for 2018.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på info@innerpeace.dk