Kurset hed “Corona Strategy” og handlede om Corona og dens påvirkning nu og på længere sigt.

Og sidst men absolut ikke mindst, hvordan jeg, med den måde jeg arbejder på, kan hjælpe dig, der har stiftet bekendtskab med i Corona. Uanset om du er i akut situation (syg lige nu), lige har haft eller har senfølger.

Det, der er så eminent – som jeg ser det – er, at det er en kombination af Østens ”ældgamle” filosofi om bi.a. kroppens energi system samt hvordan det balanceres og Vesten forskning, hvilket er det BodyTalk er skabt ud fra og BoduIntuitive er en videre udvikling af.

De 4 vigtigste ting jeg lærte på kurset.

 1. Hvordan immunsystemet påvirkes og faktisk ikke falder ”helt på plads igen” og hvad det skaber i kroppen.
 1. Brug af meridian punkter for at styrke healings processerne – det er uden brug af nåle.
 1. Om senfølger og der er rigtig mange.
 1. Og, men absolut ikke mindst, hvordan der kan arbejdes med alle systemer i kroppen bl.a. immun -, nerve-, hormon-, fordøjelses system og alle andre, for at genoprette den optimale energi og styrke.

Din krop har viden om, hvordan den fungerer optimalt, denne forbindelse er ”forstyrret”, så det er kort sagt den, der skal genetableres.

Din krop husker (det gælder ikke blot i ”Corona” sammenhæng) ..

 • Hvordan det er startet.
 • Hvorfor.
 • Hvad der skal til for at heale eller genoprette den optimale balance.

Forløb for Coronaramte

En beretning fra min Klinik.

Jeg havde en kunde, som kom for at få skruet op for energien, som hun sagde.

Hun havde været ramt af Coronaen nogle dage. Nu efter en god måneds tid, var der  nogle problemer, som hun ikke havde før Coronasmitte. Det er træthed og problemer med at have energi til fysisk udfoldelse og oplevelsen af, at vejrtrækningen er begrænset.

Set ud fra beskrivelsen, så ja, når vejrtrækningen er begrænset, får musklerne ikke ilt nok, når der er fysisk aktivitet og de udtrættes.

Det er ikke kun musklerne, der mangler ilt, det gør resten af kroppen faktisk også, det sætter mange andre processer i gang i kroppen.

I selve sessionen handler det bl.a. om at transformere stagneret energi i lungerne og slippe bekymringer og stress i forbindelse med de seneste års påvirkninger af bl.a. Corona på både det mentale og det fysiske plan.

Da vi er færdig med sessionen, er kommentaren: ”Nu kan jeg få vejret igen. Der er plads i mine lunger.”

Ja, så dybest set, har jeg fået mere i værktøjskassen.

Fået viden om, hvordan alt det, der ligger i den kasse kan kombineres med ny viden, for netop at hjælpe til dig, der stiftet bekendtskab med i Corona. Uanset om du er i akut situation, lige har haft eller har senfølger.

Behandling kan foregå på flere måder

 • Enten kommer du i min Klinik i Svendborg
 • Vi mødes online- kan se hinanden.
 • telefon mens jeg laver behandlingen.
 • Eller jeg laver en fjernsession, indtaler en lydfil og sender den og du lytter og følger anvisningerne i den, dvs. du laver de teknikker jeg instruerer dig i.

FORØB FOR CORONARAMTE

Er du interesseret i en ganske uforpligtende samtale med mig, så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig Ja tak til en uforpligtende samtale med dig