Forløb for Covidramte akut, i restituering eller med senfølger.

 

Corona/Covid påvirker mange områder af livet og mange oplever senfølger. Derfor er en kompleks tilstand, som kræver forståelse og behandling af hele din livssituation. susan-helle-2a

Netop derfor er jeg dybt taknemmelig for BodyTalk systemet og BodyIntuitive systemet, som jeg arbejder med, da der arbejdes med helheden og balancering af både det fysiske og det mentale/ psykiske plan.

Så din selvhealende evne optimeres og din restituering og rehabilitering fremmes.

Der er ikke en ”standardform” – restitueringsprocessen er individuel og handler om din livskvalitet, din oplevelse af dit sygdomsforløb. Både det du er bevidst om og det du ikke er bevidst om, netop det, der ligger ubevidst påvirker dig rigtig meget. Og sidst men absolut  ikke mindst, hvad smitten har skabt af  begrænsninger/ blokeringer og hvor har din krop brug for at få balanceret ved bl.a. at aktivere akupunkturpunkter (uden nåle).

I en session lader jeg kroppen ”fortælle”, hvad den og du har brug for at få optimeret din healings proces . (se link til  video længere nede.)

I en session kan vi komme omkring

Det som stadig påvirker din krop og skaber bl.a.

  • Træthed, udmattelse
  • Muskelsmerter
  • Hovedpine
  • Vejrtrækningsproblemer
  • og andre fysiske symptomer
  • De påvirkninger der er af dit immunsystem
  •  og ofte oplever jeg – De psykiske reaktioner bl.a. som følge af isolation og hele sygdomforløbet

Samt hvad din krop ellers beder om.

SPECIAL tilbud for Corna /  Covidramte med senfølger  3 sessioner 1950 kr.  incl. mulige øvelser/ teknikker, som du kan bruge til at støtte din restituering mellem sessionerne samt mulighed for støtte under forløbet.

Her kan du se hvordan en behandling foregår når kunden er fysisk til stede.

Online session er en mulighed.

Har du spørgsmål, så lad mig ringe dig op så du kan få svar

Ja tak til en uforpligtende samtale med dig