Wauv, så stod den igen på et intenst kursus i BodyTalk med endnu et fantastisk program, hvor vi lærte

  • at frigøre dybt lagrede følelser, hukommelser, gamle traumer,chok og uhensigtsmæssige tankemønstre. Endnu dybe end jeg gjorde i forvejen.
  • at lave dyb genopretning, genoptrænig af tidligere skader. Her kan arbejdes med sports skader, arbejdsskader eller tidligere operationer
  • at  bruge de 5 elementer i BodyTalk systemet.
  • at lave støttende behandling i forhold til begivenheder eller præstationer, der ligger fremme i tiden.  Eks. Sport, Eksamen, Operation.
  • og meget andet

og alt sammen på en enkel måde med afsæt i den grundliggende BodyTalk bevidst om, at kroppen har en iboende dyb viden om, hvor der er behov for at frigøre blokeringer og oprette det naturlig energiflow og den optimale kommunikation imellem alle dele af kroppen.

En af mine klienter siger: ” Det er så dejligt, at jeg ikke skal trave rundt i og huske og genopleve alt, hvad jeg har oplevet tidligere.”

En klient oplevede under en behandling, at gammel rideulykke havde givet en fastlåsning i nakken og dermed også låste led i bækkenet. Hun oplevede, hvordan bækkenets låsninger løsnedes, chokket fra rideulykke “fløj” ud og nakken blev fuldt bevægelig igen. Hvilket så gav en helt ny frihed i kroppen, hun beskrev det, som at få lukket op for livenergien i kroppen igen.

Ja med BodyTalk arbejdes der med alle aspekter af dig, både det bevidste og det ubevidste, alle kroppen organer, systemer i behandlingen. Der arbejdes dybt, vi går lige et spadestik dybere, for at frigøre de blokeringer, som forårsager de problemer du har i DIT liv lige nu, det uanset om det er fysisk eller psykisk.