Ingen tvivl om at positive tanker er at foretrække, da dine tanker påvirker dig og skaber dit liv.

Du har måske prøvet virkelig at være opmærksom på at være positiv i dine tanker om dig selv, om andre, om det der sker etc., være positiv imødekommende, tolerant og alligevel er der noget, som ikke vil lykkes for dig.

Måske har du haft tanken  – jeg hører det i hvert tilfælde hos nogle af mine kunder.

”Hvorfor bliver jeg ved med at føle mig forkert? Hvorfor oplever jeg, at andre dømmer mig? Hvorfor kan jeg ikke være glad? Jeg praktiserer positiv tænkning og adfærd, kender Loven om tiltrækning. Hvis du vidste, hvad jeg har brugt af tid og penge på kurser og har trænet det og levet efter det, så ville du undre dig.”

Hertil svarer jeg gerne:

”Nej jeg undres ikke, for som jeg ser det, er det, fordi du med dine positive tanker, kommer til at skabe begrænsninger i forhold til virkelig at se og erkende, hvad der er dine dybeste overbevisninger. De dybeste overbevisninger er skabt tidligt i dit liv, hvor du har forbundet det med, at det er den måde, du skal være eller tænke på, det er blevet til din kopierede eller tillærte sandhed. Det er blevet til en underbevidst kontrollør, som vil gøre alt for, at du ikke ændre på det, fordi den i bund og grund prøver at passe på dig, for at du ikke får gentagelse af de gamle oplevelser igen.

Den er ikke særlig glad for, at du prøver at tromle den ned med positive tanker. Den vil faktisk gerne høres og erkendes, for så at kunne frigøre alle de tanke- og adfærdsmønstre, der er skabt tidligt i dit liv.

Og nej, det er ikke sådan, at du nødvendigvis skal trave rundt i dine tidlige barndomsoplevelser, mange af dem har du end ikke sprog på, kun følelser, da det er dit første sprog.”

Min egen erfaring med positiv tænkning, var faktisk, at det ændrede nogle ting i min hverdag.

Jeg råbte ikke så højt over vores børn, når jeg var træt.

Jeg følte ikke, at mine symptomerne fra mit stofskifte havde samme intensitet, prøverne viste dog, at det ikke ændrede sig.

Alt så godt.

Værst af alt var dog, at jeg faktisk skabte rigtig meget stress i min krop, mange oplevelser og følelser lagde jeg nærmest låg på og ja, dermed skabte jeg egentlig en del andre udfordringer.

Jeg plejer at sige: ”Jeg gjorde den lille pige inde i mig en bjørnetjenste ved ikke at lytte til hende. Jeg prøvede ubevidst at overbevise hende om, at hun ”bare” skulle være positiv, jeg erkendte ikke de dybere følelser, som var særdeles aktive i mig.”

Jeg havde en del følelsesmæssige smerter fra tidligt i mit liv, som egentlig blot fik lov at ligge og koge under låget i stedet for at blive erkendt og forløst, dermed egentlig efteruddanne den underbevidste kontrollør, for så at kunne få adgang til den dybeste sandhed, som for mig er AT VÆRE og bevidst vælge at agere herfra.

Vil du lære at tage styringen tilbage fra eller efteruddanne din underbevidste kontrollør?

Så har du flere muligheder, se aktuelle forløb  eller på egen hånd eller næsten egen hånd forløb