Idas beretning.

Sygdom eller Sundhed

Ida kommer til  mig med flere symptomer bl.a. rygproblemer, som kiropraktik, fysioterapi, rygtræningsprogrammer m.m.kun kunne holde nede, så der skulle ikke meget til for at smerterne og øvrige symptomer med Idas udtryk – Startede forfra.

Allerede efter 1. behandling fortæller Ida, at der er sket noget som er anderledes end øvrige behandlinger, hun har fået.Kan ikke definere hvad det er.

Efter 2. behandling skal der gå 5 uger inden næste behandling. Jeg slutter altid behandlinger af med at teste, om det er tilrådeligt med yderligere behandlinger og hvornår det så vil være optimalt. Da Ida kommer til 3. behandling fortæller hun, at der ikke i mellemliggende periode har været problemer med ryggen. Generelt har hun haft det meget bedre. Efter 3. behandling aftaler vi, at Ida ringer, hvis hun får brug for mine behandlinger igen.

Ida ringer og fortæller efter nogle uger, at hun igennem flere år har haft nogle muskelknuder i sit underliv, som har skabt forskellige problemer. “Kan du gøre noget ved det?” Som vanligt må jeg svare, at det kan og må jeg ikke sige, at jeg kan (kvaksalver loven).

Idas svar er “ Lad det da komme an på en prøve, for jeg har faktisk aftalt med min læge, at nu skal de fjernes. Der er risiko for, at de vil fjerne hele min livmoder, alt efter størrelser og hvor de sidder. Det synes jeg ikke er så rart, jeg er trods alt ikke så gammel.”

Ida nåede at få 2 behandlinger, inden hun skal til undersøgelse på sygehuset.
Ida ringer og fortæller: ” Det lykkedes. Jeg havde egentlig opgivet håbet, da jeg tog afsted, selvom alle mine symptomer var aftaget.  Jeg troede det var løgn – da lægen der undersøgte mig sagde: “Det kan ikke passe, der står, at du har flere knuder i din livmoder. Jeg kan altså ikke finde dem.”  Jeg svarede, at jeg havde da også gjort noget for, at de skulle forsvinde – og så sagde jeg farvel og tak.”

Behøver jeg at sige, at det var lidt svært at få armene ned. Jeg er så taknemmelig over, at jeg har så fantastiske behandlingsformer at arbejde med, så dette er muligt.