Dybe ubevidste hukommelser.

Traumer, slip begrænsningerVidste du, at du i dig har hukommelser af tidligere livs traumer og oplevelser samt kollektive hukommelser?

Jeg kalder disse sjælshukommelser – ofte er det årsagen til din livssmerte og det, der skaber problemer i dit liv. Der kan arbejdes med dem, når man er klar til det.

Disse hukommelser kan dukke op på mærkelige måder, som om du får flashback. Du kan ikke forklare, hvad det er, huske noget eller forstå, hvorfor du har sådan en underlig følelse af, at noget er sket og det ikke var rart.

Det kan være de dybtliggende traumer, som påvirker dit liv nu, de former dine tanke- og handlemønstre.

Du kan eksempelvis være bange for at vise, hvem du er, vise dit sande jeg – så du skaber en masse kontrol og tilpasser dig alt og alle.

Jeg fandt på et tidspunkt ud af, at jeg ikke var villig til at vise min vrede – og ja, det var ikke lige tilladt i min barndom i vores familie – helt bag ved det lå en sjælshukommelse af, at det havde kostet mig livet at give udtryk min vrede, ved at andre havde forladt mig. Og ja, et andet tema i mit liv har været frygt for at blive forladt.

Du genkender måske disse flashback eller oplevelser, hvor du overhovedet ikke kan genkende din reaktion, at stå og tænke – hvad skete der lige her. Det kan ligge både her i disse sjælshukommelser og i ubevidste oplevelser tidligere i dit liv, desuden oplever jeg, at der også er gentagelser af familiehistorien.

Der, hvor jeg virkelig oplever, at der er sjælstraumer, er hos personer, der har problemer med angst, angstanfald og periodisk har oplevelsen af at kunne styre angsten, for så pludselig igen at være styret af angsten.

Summa summarum – det påvirker dit liv i dag.

Har du spørgsmål, så lad mig ringe dig op.

Jeg har i min klinik haft flere, hvor disse dybe hukommelser har skabt følelsen af ikke at kunne komme videre i livet. Nærmest stå i stampe.

En kunde sagde: ” Wauv, nu kan jeg mærke i hele min krop, at jeg er tilstede i Nuet. Hvor herligt.”

Det skal så lige siges, at det er kun muligt at få viden om og frigøre energien, når man er klar.

Eksempel

En af mine kunder havde nogle hukommelser af at have mistet en elsket person i et tidligere liv og traumet herfra påvirker hendes nuværende liv. Hun havde mange brudte forhold bag sig, hvilket hun var ked af, da hun faktisk gerne ville have en partner og et familieliv.

Børn med angst.

Jeg møder i dag mange børn med dybe sjælstraumer, som faktisk skaber store problemer for dem. En del har megen angst, især separations angst. De er, det jeg kalder ”antennebørn”, de er hele tiden i en form for alarmberedskab, skal have styr og kontrol på alt og alle omkring sig.

Jeg var selv et lille ”antennebørn” – meget bevidst om, hvad der skete omkring mig, hvad jeg måtte og ikke måtte, blev usikker når der var for megen uro omkring mig, blev overvældet af andres følelser og ville for alt i verden have fred og prøvede at gøre alle glade. – En bekendt kaldte det for at være fredselsker.

Min vej ud af det startede først rigtig, da jeg gik i gang med min uddannelse til Stressfrigørelsesterapeut i 1998 og hvilken rejse.

Det kan være, at du har arbejdet med personlig udvikling over mange år og har lært, hvad du skulle ud fra disse hukommelser; og alligevel føler du ikke at det er helt ok. Der sidder muligvis stadig nogle energitråde du skal have frigjort.

Du skal ikke fortvivle med BodyTalk er det muligt at frigøre disse dybe hukommelser. Det gode er, at der skal ikke tales en masse om, hvad der ligger i fortidens hukommelser.

En kommentar fra en klient, hvor vi arbejdede med både en sjælshukommelse og en lignende hukommelse i familiehistorien: ”Det her vidste jeg intet om. Det giver bare så megen mening og lige nu kan jeg mærke, at der sker en masse forandring i mig, som om jeg slipper en stor byrde.”

Jeg vil gerne høre mere om det her. – kontakt mig.