Kortene deles i min FB gruppe “Find Styrken i din sensitivitet – Omfavn dit unikke jeg” 

 

Vejen til Diamanten i Dit Hjerte, Din indre Sandhed., kursusDine tanker skaber dit liv og dine følelser,

det handler om at frigøre de tankemønstre, som skygger for, at du kan lytte til og lade dig guide af Diamanten i Dit hjerte, som for mig er symbolet på Din Indre Sandhed.

På kortet står Ugens spørgsmål.

Med spørgsmålet er intentionen at vække energien af alle oplevelser, hukommelser, konklusioner, beslutninger, fordømmelser og skabte tankemønstre og så sætte fri i kærlighed til dig og alle involverede. Oplyse og Opløse de blokeringer, der er skabt af disse energi.

Du behøver ikke af være bevidst om, hvad det er, blot ”samle” energien for at opløse den.

Måske får du en bevidsthed omkring noget af det, så modtag det uden fordømmelse –  med et ”Hvad kan jeg ellers vælge?”

Måske føler du en intensitet, en smerte, et ubehag et sted i kroppen, det er din kropshukommelse – enten er det den gamle oplevelse med alt hvad du oplevede eller følelsen, der affødtes af oplevelsen – blot gå ind, sig goddag til den og “Tak, Jeg sætter nu fri i kærlighed. Oplys og Opløs alt det der er.”- bliv  ved til du mærker, at den mindskes, gerne til den er væk.

Hvis du ønsker det, kan du med en bevidsthed, der dukker op, gå dybere med Spørgsmålet ”Hvad er der bag det?”

Jeg ser det som at gå et lag dybere for at komme tættere på grundtanken og grundfølelsen. For hver bevidsthed, der kommer op, så sig højt eller tænk ”Tak. Jeg sætter fri i kærlighed.Oplys og Opløs alt det det er”

Eksempel:

Jeg trak et kort i “Mandags Magi” – som jeg deler i  min FB gruppe “Find Styrken i din sensitivitet – Omfavn dit unikke jeg” 

Kortets budskab var

”Min største forpligtelse i livet er at forblive tro over for mig selv.”

For hver gang du ikke er tro over for dig selv, skaber du en ubalance i din krop, stress om du vil. Allermest, hvis du ikke erkender, at du lige i dette øjeblik vælger noget, som ikke er optimalt for dig. Det er næsten stensikkert sket mere end en gang i dit liv.

Ugens Spørgsmål – som er det, der vækker energien i dig /din krop.

“Hvad hindrer mig i at være tro over for mig selv?””Jeg sætter fri i kærlighed.Oplys og Opløs alt det det er”

”Alle de gange gennem alle tider, hvor jeg har valgt imod mig selv og dermed ikke været tro mod mig. – ”Jeg sætter fri i kærlighed.Oplys og Opløs alt det det er”

Jeg fik denne bevidsthed op / tanker dukkede op

Jeg er bange for at vælge for mig – ”Jeg sætter fri i kærlighed.Oplys og Opløs alt det det er”

Hvad er der bag det?

Hvis jeg vælger for mig, er jeg bange for at blive afvist – ”Jeg sætter fri i kærlighed.Oplys og Opløs alt det det er”

Hvad er der bag det?

Jeg er bange for at blive forladt, ladt alene – ”Jeg sætter fri i kærlighed.Oplys og Opløs alt det det er”

Hvad er der bag det?

Her dukker en hukommelse op af, at jeg, som helt lille nyfødt, ikke kan få kontakt/forbindelse med min mor. En dyb følelse af at være total forladt og alene i denne verden, en dyb smerte helt dybt inde i mig.  (Jeg er født 6 uger for tidligt og adskilt fra min mor og p.gr. komplikationer, frygter personalet , at jeg kan være skadet. Dette bevirker, at min mor lukket energimæssigt af, hendes dybe frygt for at miste.) –  Her tillader jeg følelsen at være det den er lige der,  jeg tager den lille nyfødte mig op til mig og ind i mit hjerte og dermed skaber samhørighed, tryghed, omsorg og sikkerhed – oplever en indre ro brede sig i hele mig.

Her får jeg vist billede af, at alle de tråde, der rækker endnu længere tilbage i min underbevidste og  ubevidste hukommelse, oplyses og opløses.

I denne proces ser og erkender jeg, hvor ofte jeg med mine valg har  forladt mig selv, ikke lyttet til mine tanker, følelser og behov , for ikke at mærke smerten. Jeg så og erkendte også, hvor ofte jeg har været bange for at blive afvist – men ikke erkendt det og dermed set/ været bevidst om, hvor ofte det  styrede mine valg.

Du kan måske opleve, at det er som om, du ikke kan give slip på det hele – så tillad, at sådan er det lige nu og slip det du kan. Øvelsen kan man lave lige så tit det føles rigtigt.

Du kan læse om mit koncept og grundlag for mine kursusforløb  – ” MindfulMindLiving ”       På mine forløb både kursus og 1:1 sessioner bliver der  givet en dyberegående viden samt arbejdet ekstra med specifikke spørgsmål og øvelser.