UDSAT TIL 2024

Se samlet beskrivelse for Onlineforløb og LIVEdage

På online forløbet som starter den 8. november med 1. trin og  derefter 1 trin hver uge.  i alt 6 trin og 6 onlinemøder plus et ekstra onlinemøde  ca. 4 uger sidste trin.Hvert trin har teori, viden, øvelser på video og skrift og aftenen efter kl. 20 vil der være Sparringstime online, hvor alle deltagere har mulighed for at være med.

Der svares på spørgsmål gives evt. individuelle råd og måske vil det blive aktuelt med fællesøvelse – jeg vil være meget åben for hvad der er brug for.

Vil du få mulighed for at få del i min viden, min teoretiske baggrund, mine erfaringer igennem godt 22 års praksis med kunder samt egne erfaringer med netop at træde mere og mere ind i Diamanten i Hjertet, din indre kerne, din medfædte sandheden og dybe viden.

Vi skal kikke på familiehistorien, den du kender og hvad du bærer med dig. Især det, der kan hindre dig at skabe de forandringer  i dit liv du ænsker dig og måske bliver du bevidst om, hvilke styrker der også ligger i din familiehistorie.

Så ja der bliver selvrefleksion omkring egne følelser, tanker og adfærdsmønstre.

Du kan få set sammenhæng imellem dine udfordringer og de dybe rødder, som har brug for at blive trukket fri. Jeg siger gerne, at vi skal have trukket stikket ud, hvor det er sat i – ja transformere de energistrenge som låser os.

Jo mere der bliver arbejdet med de forskellige aspekter jo mere forbindes du med Diamanten i dit Hjerte.

Der bliver viden og øvelser, som du fremover vil kunne gøre brug af i din dagligdag.

 

Se samlet beskrivelse for Onlineforløb og LIVEdage