Jeg har i forskellige sammenhæng fået spørgsmålet “Hvorfor du laver det, du laver.”

Det helt KORTE svar er ”Jeg elsker det.”

Det lidt længere er, fordi jeg gerne vil give andre samme fantastiske mulighed for at forandre deres liv og skabe et liv med trivsel, som jeg selv har fået.

Så kære læser her er noget af beretningen om hvorfor og  hvordan..

Min fantastiske rejse startede tilbage i 80’erne. Jeg havde fået konstaterede for lavt stofskifte og fik medicin, som jeg skulle have i ret stor dosis for at det hjalp, det gav så en masse bivirkninger, som jeg så kunne få noget andet medicin for osv.

Det var mig så meget i mod, jeg følte egentlig, at jeg blot blev mere og mere forgiftet. Så jeg søgte og kom mange veje rundt og ja, kom videre, dog havde jeg det som om, der manglede noget.

Det der manglede

Det ”noget” viste min bror mig vej til, da han på et tidspunkt fik meget dårlig ryg og ser en udsendelse i Tv om at både fysiske og psykiske symptomer havde rod i oplevelser, tidligere såvel som nuværende og de følelser, overbevisninger samt tanke-og adfærdsmønstre, som var skabt ret tidligt i livet.

Det tændte et lys dybt inde i mig

Det var bare som om, der tændtes for en dyb indre viden i mig. Jeg fik i årene 1998-2004 mulighed for at uddanne mig indenfor den behandlingsform, Stressfrigørelses terapeut. Stressfrigørelses terapeutmetoden, blev ikke blev videreudviklet, andet end det jeg selv udviklede, så jeg ønskede mig noget, hvor jeg kunne bruge alt den viden, jeg havde med herfra.

Jeg fik hvad jeg ønskede

I 2009 mødte jeg BodyTalk behandlingsmetoden, igen den her dybe wauv-oplevelse af, det er det her jeg skal. Så fik jeg virkelig lov til at arbejde med en metode, der følger med tiden og kombinerer både Østens og Vestens viden om menneskets funktioner, rundt omkring det hele menneske både fysisk, mentalt, spirituelt.

Min personlige udvikling fra stress, angst og sorg

Det blev min største personlige udvikling og transformation, der startede her i 1998 – jeg fandt ind til bl.a. den angst og sorg, som var baggrunden for mine symptomer med stofskifteproblemer, dårlig ryg og voldsomme stress reaktioner, som jeg ikke rigtig selv så.

Jeg er indenfor det seneste år blevet klar over, at jeg har personlighedstrækket særlig sensitiv og ja, du må gerne grine – først mere end 20 år fra starten på min rejse. Ok, den definition var ikke helt kommet i folkemunde dengang.

Helt ærligt jeg har ikke set det sådan, det er jo min hverdag og ikke italesat på noget tidspunkt. Det, der gav ekstra god mening for mig, var at få en viden om, at forskere har fundet ud af via hjernescanninger, at særlig sensitive har nogle fysiologiske, biologiske forskelle som gør, at de opfanger mere og bearbejder dybere. Hvilket også ofte hænger sammen med stress.

Ja, vi er mange med denne øgede bevidsthed, vi har den alle med fra vores start på livet, vores første sprog er sansesproget og derfra udvikler vi mere eller mindre hele grundfundamentet af vores tanke- og adfærdsmønstre, som er det, der skaber vores liv, vores energi. Det kan vi ændre ved at få bevidsthed og heale de små og store traumer, som har været i vores liv.

Den måde jeg behandler på, skal du ikke ind og oplevede det hele igen, ikke at der ikke kan komme hukommelser til overfladen, de bliver transformeret, sorgen eller frygten eller den specifikke oplevelse transformeres.

Store og små traumer

De store traumer kan være tab af en nære relationer, ulykker og andre oplevelser, som er voldsomme.

Værst er nok de små doser af overvældende oplevelser f.eks. Tina, jeg har haft i et forløb, som havde en masse oplevelser af fars og mors ”kampe” både verbale og fysiske. Set sin mor blive slået og selv følt sig truet på livet og ja, miste sin tryghed, helt fra hun var ganske lille.

Hun beskrev det sådan ”Jeg stod altid midt i uvejret og det både regnede og haglede. Jeg var rædselsslagen. Jeg kan endnu mærke, hvordan jeg stivnede og næsten ikke kunne trække vejret.”

Tina havde et overdimensioneret ”antennesystem”, var altid på vagt og havde meget svært ved at være sammen med andre, ganske enkelt grundet manglende tillid til andre, for hvornår endte det med kamp og skænderier. Dette bevirkede, at når Tina var sammen andre, slog alle antenner ud og Tina mærkede alles sindstilstand, hvilket tappede al energi.

Da jeg i behandlingen fortæller, hvad kroppen beretter om, hvordan hun mister al sin energi, er svaret: ”Så giver det jo så megen mening, at jeg kun kan holde ud at være i manges selskab i kortere tid, for ikke at køre helt i sænk.”

Efter 2 behandlinger fortæller Tina, at hun nu har meget lettere ved at være i selskab med andre bl.a. på sit studie, som har været lidt af en udfordring.

Derfor elsker jeg det jeg laver af hele mit ❤️

Kære læser har du spørgsmål eller er interesseret i en uforpligtende samtale – så er du ❤️lig velkommen til at kontakte mig.

Ja tak jeg vil gerne kontaktes.