Glad og fuld af energi innerpeace.dk

Så skete det igen – personen oplevede nærmest behandlingen som et mirakel.
Bente fik for ca. ½ år siden voldsomt kløende udslæt på sine ben, har fået flere kure med div. salver m.m. som ikke har hjulpet. En bekendt råder Bente til at prøve om jeg kan hjælpe.
Bente fortæller, at hun tidligere har haft adskillige blærebetændelser, har nu problemer med luftveje og vejrtrækning samt fordøjelsesproblemer og søvnen er ikke for god.
Bente kommer til 2. behandling efter ca. 14 dage og siger: ” Jeg klør ikke mere, udslættene er aftagende, min mave fungerer og jeg har sovet så godt siden sidst. Det er nærmest et mirakel. Jeg havde slet ikke turde tro på, at det kunne lade sig gøre. Hvor er jeg glad for at jeg lyttede til rådet om at kontakte dig. Jeg kender flere, som jeg også vil henvise til dig.”