Glad og fuld af energi innerpeace.dk

Så skete det igen – personen oplevede nærmest behandlingen som et mirakel.

Bente fik for ca. ½ år siden voldsomt kløende udslæt på sine ben, har fået flere kure med div. salver m.m. som ikke har hjulpet.

En bekendt råder Bente til at prøve om jeg kan hjælpe.

Bente fortæller, at hun tidligere har haft adskillige blærebetændelser, har nu problemer med luftveje og vejrtrækning samt fordøjelsesproblemer og søvnen er ikke for god.

I sessionen kommer der informationer om at de adskillige blærebetændelser og antibiotika, har slået Bentes tarmflora ud og dermed er tarmsystemet og lungerne påvirket, desuden er leveren heller ikke helt i top, så udrensning er der også brug for at få balanceret.

Så der laves en balancering og optimering af lunger, tarmsystem og lever energi flowet.

2. behandling efter ca. 14 dage – Bente fortæller

” Jeg klør ikke mere, udslættene er aftagende, min mave fungerer og jeg har sovet så godt siden sidst. Det er nærmest et mirakel. Jeg havde slet ikke turde tro på, at det kunne lade sig gøre. Hvor er jeg glad for at jeg lyttede til rådet om at kontakte dig. Jeg kender flere, som jeg også vil henvise til dig.”

I denne session arbejdes der videre med balancering, denne gang skal vi have fat i hvorfor Bente havde haft gentagende blærebetændelser. Her handlede det bl.a. om dyb frygt og perioder hvor livet havde været meget præget af stress.

Vi aftaler en 3. behandling for lige at få tjekket at alle ubalancer er rettet. 

En glad Bente møder op og fortæller, at hun er fri af udslet og at hun har oplevelsen af at der er noget andet der er “forsvundet” . Jeg spørger lidt mere ind til, hvordan hun oplever sit liv nu og svaret er: ” Jeg føler, at jeg er blevet fri for mange byrder.”

Der er lige nogle få områder der skal have en sidste balancering i denne 3. behandling.

Bentes kommentar da hun går ud af døren, er: ” Jeg ved at jeg kan få godt hjælp her os dig, hvis jeg får brug for det.”