Når livet bringer dig uventede udfordringer, er der ofte flere årsager, som du måske ikke er klar over, og disse kan føre til gentagne negative oplevelser. Disse årsager kan bl.a. inkludere:

  1. Det, der sker, kan faktisk være noget, du ubevidst har ønsket eller endda tiltrukket i dit liv. Vi har mange ubevidste tanker, ofte kan de være ”skjult” i vores udtalelser. Såsom ”Bare der ikke sker det eller det.” så her er det frygten bag, som egentlig bliver skaberen.
  2. Dybtliggende overbevisninger og adfærdsmønstre, som kan blokere for personlig udvikling og forandring bl.a. din familiehistorie
  3. Du oplever muligvis situationer, hvor du gentager mønstre fra din families historie.- Har du oplevet at tænke ”Hold da op, det var jo det min mor/far/ bedste forældre oplevede?”
  4. Måske ser du ikke alternative muligheder, som er tilgængelige for dig.-  Kender du det, at du ser eller får foreslået noget og så kommer der 1000 undskyldninger for ikke at vælge noget andet? Det har jeg ofte gjort.
  5. Disse udfordringer kan også være en måde, hvorpå livet forsøger at lære dig noget om dig selv og oplyse dine skjulte skygger og blokeringer.
  6. Du er muligvis ikke helt i kontakt med din egen indre visdom, som jeg kalder ‘Diamanten i Dit Hjerte.’ – Jeg har kunder, som fortæller, at de har en oplevelse af ikke at være helt hjemme i sig selv.
Autopiloten

Mange af vores valg træffes på autopilot, drevet af vores underbevidsthed og ubevidste hukommelser. Nogle gange fortrænger vi vores følelser og hukommelser for at overleve, fordi vi aldrig har lært at håndtere de oplevelser og smerter, vi har været igennem. Disse hukommelser ligger stadig i baggrunden og fungerer som skjulte programmer, der styrer vores liv, uanset om vi er klar over det eller ej.

Skyggerne.

Jeg ser disse blokeringer som mørke skygger og tunge energier, der fastholder os i vores negative/ uhensigtsmæssige overbevisninger og adfærdsmønstre. Når dette sker, ignorerer vi vores indre visdom, som måske forsøger at råbe højt og guide os mod mere passende valg.

Der er muligheder.

Jo mere bevidst vi møder os selv, ser skyggerne og ser andre valg, lytter til vores indre sandhed – den der ikke er forstyrret af vores overbevisninger, den dybe intuitive viden – Diamanten i Hjertet, jo færre store bump på vejen.

Kære Læser,du har mulighed for at etablere en bedre forbindelse til din indre visdom og dit lys, så du kan træffe beslutninger, der er mere i harmoni med dit Højeste Selv, din sjæls stemme og energi.

Enten ved et forløb med enkeltsessioner hos mig

Eller med kurset ”Vejen til Diamanten I dit Hjerte – træd ud af familiehistoriens skygger”, som giver dig mulighed for at møde og forstå dine skygger, hvilket resulterer i øget energi og lettere adgang til din sjæls stemme og dit lys. Du vil lære enkle teknikker til at transformere og frigøre de tunge skyggeenergier.

Mere hel, mere dig.

Er du parat til at omfavne hele dig selv? At stå stærkt i din egen kraft? Jo mere selvsikker du er, desto mere kan du bidrage til andre. Min egen erfaring har lært mig, at jo mere jeg er i kontakt med mit eget lys og min egen energi, desto lettere bliver det at håndtere livets udfordringer. Jeg kan møde disse udfordringer uden at blive fanget i frygt, angst, bekymringer, skyld og skam, hvilket ofte fører til uhensigtsmæssig adfærd.

Jo mere du kan skinne i dit eget lys, jo mere vil du inspirere andre til at gøre det samme. Vi er alle en del af en større helhed. En klient oplevede en betydelig ændring, da hun blev opmærksom på, at hun skulle fokusere på at blive på sin egen banehalvdel og ikke blive fanget i eller tage andres kampe. Dette gav hende mere energi og bevidsthed om hendes egne valg.

Se kursusbeskrivelse 

Du kan vælge Online eller Live i Svendborg.

Det bobler i mig.

Jeg glæder mig helt vildt til at formidle, dele af viden og erfaringer for at guide dig på vejen med at træde ud af familiehistoriens skygger og ind i diamanten i dit hjerte.

Forskning fortæller.

Forskere ved i dag, at de vilkår, traumer, chok m.m. som ligger i familiehistorien kan ses i nutidens generation.

Det gode i det er, at vi har muligheden for at transformere disse dybe ”kodninger”, heale familiehistorien.

Har du spørgsmål er du ❤️lig velkommen til at kontakte mig.

Ja tak, jeg vil gerne have svar på nogle spørgsmål

 

Fik du set  kursusbeskrivelse