ID-100112499

Da angsten styrede mit liv og blev vendt til min force.

Jeg havde i mange år haft forskellige problemer – fysisk og egentlig også psykisk.
Havde oplevelsen af at tale for døve øre, når jeg talte med læger.
Indrømmet, jeg havde en rigtig god evne til at skjule mig bag masken af et stort smil og en ydre ro. Vise den pæne pige, gøre og være det der, var ”forventet”, godt indstuderet over rigtig mange år. Problemerne blev ikke mindre med årene.

En fantastisk rejse startede

For godt 30 år siden begyndte min søgen efter en ”forklaring” og en hjælp ude i den såkaldte alternative verden. Og hvilken fantastisk rejse – indimellem lidt stormfuld – i dag fri af de problemer, som fik mig til at starte min søgning. Dette førte mig til selv at starte på en terapeutuddannelse.

Angst og sorg

Det første jeg blev præsenteret for af underviseren var, at jeg da havde utrolig megen angst og sorg liggende. Mit svar var et stort NÅ – Han havde ret, fandt jeg ud af. – Jeg havde brugt 42 år på at holde angsten i skak (overlevelsesmekanisme), lagt låg på med det, det så medførte.
Det viste sig, at denne angst skabte og havde skabt mange begrænsninger i mit liv, mange autoreaktioner, en hulens masse hensigtsmæssige gentagelser, som jeg ikke var bevidst om. Jeg var dybest set altid i ”alarmberedskab”, kontrol, opmærksom på alt og alle – det fyldte så mere i mit liv end jeg selv (så slap jeg for at mærke min angst).

Bekymringer, frygt, tankemylderJeg bekymrede mig ofte ganske unødigt.

Frygtede det værste. Gik helt i stress når jeg hørte en ambulance og skulle have tjek på, hvor mand og børn var.

Det største problem var, at det troede jeg var ganske normalt – jeg havde jo altid haft det sådan og oplevet en del af det i mit barndomshjem.

Taknemmelig

Jeg er i dag dybt taknemmelig for,at jeg fik muligheden for at få frigjort den dybe angst, som viste sig at ligge helt tilbage fra min fødsel og endda adskillige traumer fra fosterstadiet samt nedarvede genetiske påvirkninger.

Og ja helt ærligt, jeg har ”bandet” over, at jeg har haft disse oplevelser med mig. I dag er jeg taknemmelig – al den viden, jeg har fået på min rejse, er en force i mit arbejde i min klink.

Med BodyTalk behandling

er det muligt at frigøre de bagvedliggende hukommelser, som skaber angsten så du igen kan fine glæde, lethed og tryghed i dit liv.

”Lider du af angst?”

 

7 tegn på at angst fylder i dit liv.

Har du spørgsmål eller vil du bestille tid  – så er du velkommen til at kontakte mig 23810628 eller info@innerpeace.dk