Tankemylder

Jeg kan ikke stoppe mit tankemylder.

For nogen tid siden kontaktede Maria mig og sagde: ”Jeg kan ikke stoppe mit tankemylder. Det er ved at drive mig til vanvid. Det er som om, det kun er, når jeg sover, at der er ro.”

Jeg har talt med en, som siger, at du sikkert kan hjælpe mig. Hun siger, at du har hjulpet hende rigtig meget – jeg må indrømme, jeg tvivler.

Jeg har prøvet mange ting at gentage positive bekræftelser, psykolog, meditere og meget andet.

“Min mor havde også tankemylder, så det har jeg nok arvet det fra hende, så kan jeg jo ikke ændre det.”

Min første kommentar er  ” Du kan ændre det også selvom din mor havde samme problem.”

Vi fik en snak om, hvordan jeg arbejder bl.a. om hvordan vores tanker og dermed tanke- og adfærdsmønstre er grundlagt tidligt i vores liv samt hvordan det påvirker os og vores liv.

Kroppen husker.

Vi talte om, at kroppen husker alt, hvad vi oplever samt at de oplevelser, som ikke er bearbejdet stadig ligger i vores hukommelse. De skaber blokeringer på mange måder og dermed kan de også skabe fysiske problemer og symptomer.

Og ikke mindst havde vi en snak om, at kroppen får lov at komme til orde med den måde jeg arbejder. Kroppens indre visdom kan prioritere, hvad der er vigtig at få op til overfladen (læs: bevidsthed – få viden om) for så at kunne frigøre de dybe ofte ubevidste hukommelser, der ligger bag.

Maria blev bange

Her blev Maria bange, fortalte hun, for hvad nu, hvis der var nogle ”grimme” hukommelser eller hun ikke kunne huske noget om det. Her kunne jeg berolige med at nogle gange og især, hvis det er ret traumatiske oplevelser, som man vil have svært ved mentalt at tackle lige på det tidspunkt, så er formuleringen fra kroppen blot, at det er sket noget, som har været voldsomt. For så at kunne frigøre den fastlåste energi af de oplevelser. Jeg plejer at sige ”Der bliver passet godt på os.”

Maria bestilte en tid til behandling.

I løbet af første behandling fik hun erkendt at mange af de tanker, hun havde kørende, egentlig var nogle hun havde taget og tog til sig fra andre. Hun fik ud over behandlingen nogle enkle øvelser til at bruge i hverdagen, så hun kunne skelne om det var hendes eller andres tanker, der fyldte.

Marias tilbagemelding

Da Maria kommer til næste behandling efter 3 uger, var det  første hun sagde: “Hold da fast det gav ro. Jeg er blevet så bevidst om, at jeg som supersensitiv “fanger” andres tanker. Desuden, at jeg så kan slippe dem eller som du siger “Sende dem retur i kærlighed til mig selv og den eller dem, jeg har opfanget dem fra.

Mest utroligt var det, at jeg tidligt i mit liv, nærmest havde kopieret min mors adfærdsmønstre, som gav mig en form for ”altid på vagt- adfærd” for ikke at skuffe andre, være rigtig, passe ind og andet. Jeg erkendte, at jeg dybest set søgte accept og anerkendelse.

Jeg indrømmer, at da du sagde, at kroppen lagrer eller husker alt og kunne berette om det og også kunne fortælle, hvor det gav blokeringer, tænkte jeg – det er sgu vildt og virkelig svært at forstå.

Jeg må bare indrømme, at du havde ret. Jeg var altså også glad for, at du fortalte, at det kun er det man er klar til at få viden om og klar til at frigøre, som kommer op. Jeg er absolut ikke i tvivl længere. Jeg har virkelig glædet mig til dagens behandling.”

Har du ligesom Maria tankemylder?

Så tag imod tilbuddet herunder

Gratis uforpligtende samtale? Lad mig ringe dig op.