I dette indlæg får du en lille personlig historie om Lys vs. Mørke, om at arbejde med mørket.

Det hele i mig strittede

Jeg blev af en clairvoyant spurgt om, jeg arbejder med mørket. Det hele strittede i mig og svaret var ”Nej.”

Det satte dog noget i gang, så jeg fik kikket lidt mere på spørgsmålet.

Det handler jo om, hvad definitionen af mørke og definitionen af at arbejde med det, er, dvs. det handlede om mine tanker om det.

Min første tanke var at arbejde med mørke var at styre, manipulere, misbruge, forbande etc. og ja, jeg har måske været der engang

Jeg skaber balance

Så efter at have kikket nærme på det, er mit svar: ”Jo jeg arbejder med mørke. Jeg arbejder med at skabe balance ☯, så det ikke er mørket/ skyggerne, der styrer. Jeg afdækker mørket, erkender og accepterer energien, rummer den, transformerer det, fodre den med kærlig energi og Lys.”  ⭐

Jeg arbejder netop med at transformere tunge mørke energier, skygger. Jeg ser hele det netværk af overbevisninger, som vi alle har, både vores egne skabte samt de tillærte fra vores familie, som skaber ubalance og begrænsninger, som mørke pletter eller mørke energier, skygger. Det er de dybe hukommelser af større eller mindre ubehagelige oplevelser, traumer, chok og de kan ligge på mange planer. De har skabt et netværk af overbevisninger og følelser, som starter autopiloten, når vi påvirkes af alt vi sanser. Jeg ser også det netværk af dyb medfødt visdom og lys energi, som vi alle har med. Ja, vi har både Lys og Mørke i os.  ☯

Det handler om at skabe bevidsthed og balance.

Der, hvor jeg oplever, at der virkelig sker transformation, er når energien løsner igennem alle planer – det fysiske/ kroppens fysiske symptomer, i alle områder – det mentale og emotionelle niveau, sind og følelser og det spirituelle/åndelige niveau for at skabe en ren energi, skabe (genskabe)nærende og healende energi.

Når der er mørke, som ikke bliver erkendt, rummet, set, så larmer det. Det vil sige, du kan blive grebet af følelser ofte frygt, angst, forladthed, manglende glæde, skyld og skam, ja, alle følelser kan aktiveres i dig.

Det er ikke nødvendigvis, fordi du ikke vil se og erkende de mørke energier, de kan bare ligge så dybt på ubevidste planer, så du ikke ”kender” til det.

Det er for mig, og som jeg arbejder, her der virkelig skal sættes ind, ellers er det som at hakke ukrudt om, for så efter kort tid se det spire frem igen.

Du sanser

Du sanser alt omkring dig, din krop sender disse impulser til din hjerne, som så lige måler, vejer og vurderer, om der er fare på færde, om det er noget kendt eller ukendt og så sender den igen besked ud i kroppen. Så kommer din reaktion, du gentager din måde at reagere på.

Kære læser, du kender det sikkert, du har reageret i en situation, bagefter ved du bare, at det ikke var det, du egentlig ønskede eller der var det rigtige for dig. Du er måske helt klar over, at din intuition, din inderste sandhed, faktisk havde prøvet at kalde på dig for at skabe og træffe et mere bevidst valg. Jeg plejer at sige, at det var Autopiloten, der tog over, så du ikke traf et bevidst hensigtsmæssigt valg.

Symbolikken Lys og Mørke

Så for lige nu at blive i symbolikken Lys og mørke – Så er din inderste sandhed, Lyset ⭐ og Autopiloten er mørket . Vi kan og skal ikke smide mørket ud, det er en del af os, som kan og for mig skal samarbejdes med ses, erkendes, anerkendes og rummes, netop så det ikke tager styringen.

Igennem min egen udviklingsrejse har især angst og sorg været styrende faktorer på mange måder i mit liv.

Og jo i dag kan jeg se når de eller andre følelser prøver at dukke op og gerne vil tage styringen, de sker heldigvis sjældnere i dag.

Både i mine 1:1 sessioner og mine forskellige kursusforløb  er det netop mørket / autopiloten vi skal have set og rummet for dermed også at kunne omkode programmeringen, så frygtprogrammerne, som ligger bag ikke vækkes ustandselig.

Frygtprogrammer er det, der aktiverer hjernens – Autopilotens “Jeg plejer at gøre sådan, så klarer jeg det.”

På mine kursusforløb arbejdes der med bevidstheds – og energiøvelser, enkle lette og effektive teknikker, som giver dig mulighed for at gøre dig fri og stå mere i din egen sandhed, jeg kalder det Diamanten i dit Hjerte.

Er du interesseret i at blive orienteret om, hvad jeg udbyder så, tilmeld dig nyhedsmail

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til enten at kontakte mig

Jeg har spørgsmål og vil gerne kontaktes