Fatale fejl

  1. Tro, at følelser kan skubbes væk, undertrykkes. Symbolsk er det som at prøve at få en badebold til at blive under vandet. Følelserne kommer, som badebolden, op til overfladen igen.
  2. Tro, at du kan tænke og handle dig (logisk) ud af problemet. Du har givet prøvet det og haft gavn af det for en kort stund; men oplevet at problemet er kommet tilbage med større styrke.
  3. Tro, at der ikke er mulighed for at skabe forandring. Jeg er stødt på flere i min klinik, som har været fastlåst i tankemønstre omkring, at deres problem ikke var til at ændre. De kom, fordi de følte at komme til mig var sidste udvej efter at have prøvet meget andet.
  4. Tro, at det er svært at skabe forandringer. Hvis villigheden er der til at skabe forandring, så er det muligt. Det kan være en “rejse” med erkendelser og erfaringer – netop den bevidsthed gør, at det er muligt at træffe nye hensigtsmæssige valg.
  5. Tro, at andres holdninger og meninger er mere rigtige, vigtigere end dine, eller at det også er din Sandhed.
  6. Tro, at du er egoistisk, hvis du lytter til dig selv, finder ind til din Sandhed. Det korte af det lange er at jo mere du står i din egen Sandhed, jo mere har du faktisk at give til andre.

Disse fatale fejl skaber faktisk både stress, angst og depression og endda fysiske symptomer.

Jeg har spørgsmål og vil gerne ringes op.

Manglende bevidsthed.

Problemerne forværres egentlig ved, at man ikke er bevidst om, at man har problemet – ikke har erkendt det. Symptomerne undertrykkes eller overhøres eller som jeg gjorde – troede, at det var ganske naturligt at have det sådan.

Det sætter sig som traumer, som gør at hver gang noget lignende registreres, reageres der ud fra fortidens oplevelser og hukommelser. Der opstår REAKTIONSFØLELSER: Kaldes også din overlevesesreaktion, eller den sekundære følelse. Det er vrede, angst, sorg, jalousi og bekymring. Disse er beregnet til at overleve på og egentlige nyttige lige i øjeblikket, men blokerende ift. at forstå andre mennesker på længere sigt, fordi man mister spejl-informationen og læser så ikke verden ved at kunne se motiver eller se bag om det man oplever; men skaber gentagelse på gentagelse.

I fasen, hvor reaktionfølelser styrer, vil man overtage andres følelser ubevidst og leve følelserne for andre mennesker.

Man giver derved sin energi til andre og kan ofte føle sig drænet og træt.

Man mister sig selv og lever ubevidst andres liv og bliver kastebold for følelserne. I denne fase vil følelserne leve deres ubevidste liv i en og skabe overreaktion, at lade dem gå ud over de forkerte for til sidst at lade dem gå ud over en selv.

En vigtig sætning i denne forbindelse er: ”Den måde du behandler andre på, således er du også imod dig selv (og omvendt).”

Ja, der er kan være faldgruber, som du ikke er bevidst om, som når bevidstheden kommer på, kan skabe store forandringer.

BodyTalk behandlingens muligheder.

Det jeg værdsætter allermest ved BodyTalk behandling, som jeg arbejder med er, at der ikke skal traves rundt i de “gamle” oplevelser. Der arbejdes med de ting, som er klar til at blive forløst.

En af mine dejlige kunder siger: “Jeg kan li´ at komme hos Susan, fordi hun med sine evner og værktøjer formår at komme ind til kernen af problemet – UDEN, at man først skal fortælle hende en masse om problemet.”

Jeg har spørgsmål og vil gerne ringes op.