Har du nogensinde følt, at der er mere at udforske i dit liv, at der gemmer sig skatte i dit hjerte, som venter på at blive opdaget?

Min start til at se mit indre guld – Diamanten i mit Hjerte. ❤️

For cirka 40 år siden begyndte jeg at opleve fysiske problemer og fik medicin, som udløste en række bivirkninger. Dette førte til mere medicin og flere bivirkninger. Min nysgerrighed blev vækket, jeg havde en klar formodning om, at der måtte være en dybere årsag til mine udfordringer. Så begyndte min rejse for at finde svar på det.

På et tidspunkt hørte jeg om en behandling, som arbejdede med at finde årsagen til de symptomer man havde, få bevidsthed og så transformere eller heale de dybeste fastlåsninger. Alt i mig boblede, det var som at få åbnet op til noget, jeg godt vidste i forvejen. Det var bare den vej jeg skulle, på vejen har jeg fået hjælp til at afdække de mønstre og overbevisninger, der har holdt mig tilbage.

Jeg er kommet mere hjem i mig selv, fundet ud af hvem jeg er, når jeg er forbundet med hele mig, Krop, Sind, Sjæl og Ånd.

Min rejse

Under min indre rejse for at finde “Diamanten i mit Hjertet,” erkendte jeg, hvor lidt jeg kendte til mit indre guld eller rettere sagt, hvor lidt jeg anerkendte det. Jeg blev også klar over, hvor lidt forbindelse jeg havde til mit højeste selv samt hvor meget jeg begrænsede mig selv på grund af en dyb frygt.

Familiehistorien – Forskning har vist, at tidligere generationers oplevelser kan ses i vores DNA og hvis de aktiveres, påvirker det os.

Jeg begyndte i mine egne sessioner at skulle forbinde til min families historie, min arv, det viste sig, at frygten var dybt forankret i min mors familie, hvor der var flere tilfælde af dødfødte og tidligt døde børn. Da jeg blev født seks uger for tidligt, blev denne familiehistorie vækket i mig, senere opdagede jeg, at det også var et tema i min fars familie. Så begge mine forældres dybe frygt for at miste blev også vækket. Hvilket jeg i en session oplevede som “en tyk mur imellem dem og mig”, jeg sansede deres frygt.

Desuden blev min frygt yderligere intensiveret på grund af min adskillelse fra mine forældre. Jeg kom først hjem, da jeg var 3-4 uger gammel, derfor blev frygten for at blive forladt en konstant følgesvend i mit liv. Dengang var man slet ikke opmærksom på eller vidste, hvor meget det betød for for tidligt fødte, ja alle nyfødte at få skabt bonding og være i kontakt med forældrene.

Frygt og angst

Denne frygt og angst, i forskellige former, har i høj grad påvirket mig og har gjort mig ”superdygtig” til at tilpasse mig og finde ud af, hvordan jeg nu skulle være i forskellige situationer for at undgå at blive forladt. Det betød, at jeg faktisk mistede mig selv mere og mere. Alt, hvad jeg oplevede, blev filtreret igennem disse frygtprogrammer, jeg reagerede på autopilot, uden at mærke om det var rigtigt for mig. Jeg overså min egen indre guide og dens stemme.

Jeg er klar over, at alle mine livserfaringer har været en del af den udvikling, som min sjæl og jeg har valgt i dette liv.

Det var et kort uddrag og afsnit af min rejse med at træde ud af familiehistorie og ind i Diamanten i mit Hjerte.

 

Mine behandlinger og kursusforløb er skabt præcis til at hjælpe dig med at opdage det indre guld, der måske har været skjult for dig i årevis.

Du er altid velekommen til at få en uforpligtende samtale, hvis du vil finde ud af om jeg er den der skal hjælpe dig til forbinde med Diamanten i dit Hjerte.