Marie kommer til sin anden behandling og starter med at sige: “Kan det virkelig passe, at mine angstanfald ikke har været dukket op, siden sidst jeg var hos dig?”

Mit svar til dette er:”Ja, det kan det. Du ved jo, hvordan det føles at have angstanfald og det har du ikke oplevet. Så for mig at se har du ikke haft det. Hvad har du ellers oplevet?”

“Jeg har haft overskud og har haft hjælp til praktiske ting i og omkring mit hus. Normalt kan det køre mig helt i sænk. Jeg oplevede,at jeg tillod mig selv at holde fokus på, hvornår jeg havde brug for pause, selvom de andre var aktive.”

I dagens behandling ville Maries krop gerne have hjælp til immunforsvaret, som var slået ud af kurs. Marie kontaktede mig efter nogle dage og spurgte om det kunne være rigtige at hun nærmest havde svedeture. Det var simpelthen immunforsvaret der lige var i gang med at rydde godt op i kroppens infektioner.

Jeg glæder mig til at se Marie næste gang.