”Alle ting i dit liv er redskaber til din udvikling. Udnyt dem!” Ram Dass.

Ja, jo mere vi er villige til at tillade os selv at bruge alt i livet – til at skabe bevidsthed om de valg vi har, jo mere HELE kan vi blive.

Jo mere HEL, jo mere AUTENTISK, jo mere INTUITIV og dermed mere hensigtsmæssige valg.

  Hvor ofte lader du dig styrer af andres adfærd, følelser, tanker, meninger, ve og vel m.m.? Er du klar over, at det sker, samt hvornår, hvor, hvordan og hvad du styres af?

Oplever du at være boblende glad og så lige pludselig opleve at glæden er pist væk? Tit og mange gange har du fanget en følelse eller en reaktion fra omverden og den følelse, der vækkes i dig ”slukker” for glæden. Du har ikke været opmærksom på det og på den måde, er det lige pludselig en andens tanke, følelse eller reaktion, du egentlig bliver styret af.

Du sanser rigtig meget fra omverden, uanset om du er bevidst om det eller ej, så aktiverer det dybere hukommelser, overbevisninger, følelser og reaktionsmønstre. Rent faktisk styrer disse dybe ofte ubevidste lagringer dig over 90% af tiden. Du gentager rent automatisk blot de tidligere oplevelser både tanker, følelser og reaktionsmønster. Symbolsk er det som, når du åbner et program på din Pc, det gør hvad det er programmeret til. Jeg bruger ofte udtrykket ”Der er kommet virus på computeren.” – Så der skal køres virusscanning og frigørelse og reprogrammering. Nøjagtigt som du kan gøre på din Pc, tablet og telefon.

Hvordan kan du blive bevidst om ”virusser”?

Du kan bruge alt det, du oplever, der ikke giver dig en god ”mavefornemmelse” til at blive bevidst om dybe overbevisninger, for så at kunne gøre dig fri af dem, så du bliver fri for at skabe flere gentagelser.

Dine tanke- og adfærdsmønstre er skabt indenfor de første 5-7 år af dit liv, herfra får du gentagelse på gentagelse, så du får bekræftet, at det, du tror, er sandt.

Tab ikke modet, det er muligt at ”fjerne det gamle fundament og skabe et nyt.”

Dette værktøj er, det jeg gerne ville have lært meget tidligere i mit liv.

Dette enkle værktøj, som har en fantastisk virkning, er spørgsmålet ”Hvem tilhører dette? ” og nej, du skal ikke vide om det er naboen, den du er sammen med eller en du er gået forbi på gaden; men oplever du en lille lettelse i dig, så kan du med sindsro sende det tilbage til afsender. Du kan bruge samme spørgsmål om de tanker du har og sende dem retur til afsender. Der er selvfølgelig mange andre spørgsmål at stille, for at skabe bevidsthed omkring det, der begrænser dig, styrer dig fra din underbevidsthed – det her er bare Guldværktøjet.

Mit forslag til dig er – leg med dette spørgsmål og se, hvad der sker i dit liv.

Jeg havde forleden en kunde, som sagde ”Jeg troede ikke, at det at tænke eller sige ”Hvem tilhører dette?” kunne ændre min sindstilstand og følelse i min krop. Jeg tænkte, da du fortalte mig det, OK, jeg giver det en chance. Jeg kom forleden hjem efter et møde og var faktisk, meget træt, ked af det og havde bare lyst til at opgive alt. Jeg syntes egentlig ikke, jeg umiddelbart havde grund til det. Så jeg tænkte, nu må det være tid at afprøve den teknik, det spørgsmål. Så jeg gentog nogle gange og oplevede faktisk, at ked af det følelsen og den der lyst til at opgive fortog sig, faktisk fortog min træthed sig også. Så det var altså ikke pjat, da du fortalte mig, at jeg på den måde kunne frigøre alt det, jeg ubevidst opfanger og tolker til eller tror er mine egne følelser eller tilstand.”

Hold øje med din mailboks for lige nu er jeg ved at lave gruppe på FB, hvor du i 7 dage kan lære mere om at gøre dig fri af de automatiske gentagelsesmønstre.

Du kan allerede nu melde dig til på ventelisten

Du kan også følge mig på FB Firmaprofil 

Har du spørgsmål til mig – så kontakt mig på info@innerpeace.dk eller 23810628.