Jeg tænker positivt og ser lyst på livet – hvorfor har jeg så voldsomme stresssymptomer?

I mine snart 25 år som StressFrigørelsesTerapeut, har jeg mødt mange med spørgsmålet, som er overskriften på denne mail.

Begejstring og andre positive følelser kan i høj grad camouflere stresssymptomer, hvilket gør dem enormt svære at opdage, før de har vokset sig store og grumme.😒

Min egen ”lille” historie om,

hvordan positive tanker og affirmationer faktisk førte mig længere væk fra at erkende, hvad der egentlig var problemet.

Tilbage omkring 1990 havde jeg det ikke så godt og blev rådet til at lære om positiv tænkning og positive affirmationer.

Kurset virkede, men..

Det var et godt kursus og mine reaktioner blev dæmpet, det der også skete, var, at jeg lukkede mere og mere af for min bevidsthed om, hvad der egentlig skete inden i mig, hvad jeg følte. Jeg siger nogle gange, det blev til endnu mere hoved og endnu mindre krop, endnu mere mental kontrol og endnu mindre kontakt til mine følelser og jeg overhørte mig selv, lyttede ikke til mine behov.

Sidst i 90’erne, da jeg startede på StressFrigørelsesTerapeut uddannelse, blev jeg klar over, at jeg egentlig havde undertrykt/ fortrængt frygt, vrede og sorg i mange år. Denne undertrykkelse/ fortrængning skabte faktisk den stress, som jeg var tæt på at bukke under for i 1993.

Der er ikke noget galt med at bruge affirmationer, jeg bruger dem også nogle gange i forbindelse med mine behandlinger, for bevidst at hjælpe med at stadfæste et omdøbt tankemønster, når først det begrænsende mønster er erkendt og energetisk frisat.

Du kan lære at blive bevidst om dine stresssymptomer, før de vokser sig for store, for så at gøre noget ved dem. Det handler ofte om at få forståelse for din krops, sind og sjæls fantastiske samspil, som vi er alle født med og ja, få det optimeret igen.

Få forståelsen af hvad der egentlig er den grundlæggende årsag til dine symptomer og den vej rundt egentlig finde gaven, der ligger skjult i dine symptomer.

Ja få hjælpen, få redskaber du kan bruge i din hverdag og få ”omkodet” dine overbevisninger og adfærdsmønstre, få hele kroppens kemiske stressrespons balanceret. Det gælder, uanset om du har været stresset længe eller blot stresset i en kortere periode.

Jeg kalder det ”Kom bag om din Stress – gå fra afmagt til glæde – fra mørke til lys.”

I mine forløb fokuseres på dit liv som helhed – forbinde til og transformere årsagen til din stress – dine tidlige oplevelser og hukommelser og de deraf skabte følelsesmæssige fastlåsninger, som ofte ligger underbevidst.

Samtidig får du større bevidsthed om og omprogrammering af skabte tanke- og adfærdsmønster i alle sammenhæng og ikke kun arbejdsliv eller privatliv, da det hele hænger sammen.

Bare rolig du skal ikke kikke på, alle de dybe hukommelser du har eller gennemleve dem igen.

En bemærkning jeg tit har fået er ”Hvor er det enkelt at give slip og at skabe ro i min krop.” 🦋

Og ja, det er enkelt med de teknikker jeg arbejder med.

Er du interesseret i at høre, om jeg kan hjælpe dig,

Ja tak jeg vil gerne høre mere.

Eller følg med i din mailboks – der kommer mere om Stress, symptomer og muligheder for at ændre det.

Tilmeld dig min Nyhedsmail.

Tak for at du læste med  😊