Skrevet af en kunde for år tilbage, vi talte sammen i anden anledning og bl.a. om den måde jeg behandler på. Jeg tilbød, at hun kunne komme og prøve en behandling. Det blev til denne lille beskrivelse.

Den inderste kærlighed – Din inderste Sandhed

Klinik Inner Peace hjælper dig til at finde din indre ro – din indre sandhed.

Mange af Østens behandlingsformer, alternative behandlingsformer og en del tanker omkring, hvordan vi er som mennesker, det finder man i BodyTalk, der er den behandlingsform, som Susan

Min oplevelse

Jeg tog med nysgerrighed i mod en behandling hos Susan Klinik Inner Peace. Nu er jeg nok mest en rationel og videnskabeligt funderet kvinde, men jeg er også åben over for muligheder, der er selvudviklende.

Der var ingen tvivl om, at mine indre energier kom på arbejde under behandlingen. Jeg lå afslappet på briksen med tæppe på og lyttede til Susan, der egentlig ikke sagde meget – blot lidt stikord undervejs.

Der blev da også berørt nogle personlige emner, som jeg i tiden efter har tænkt over – erkendt, tilladt og derefter med den nye bevidsthed kunnet træffe andre valg.

Som et maleri af Dali

Under behandlingen blev jeg iskold (inden i – for udenpå var jeg rød og varm) og mine fødder blev lettere svedige. På et tidspunkt i forløbet følte jeg mig som et af Dalis malerier, hvor et ur smelter ned over en sten. Da jeg fortalte det til Susan, talte hun lidt mere med min krop og fik rettet op på den ubalance.

Der er i skrivende stund gået en uge og lidt – en stressende uge, som på intet tidspunkt har kunnet vælte mit personlige overskud eller få mig ud af min rolige sfære.

Den selvhelende proces

De fleste mennesker føler sig på et eller andet tidspunkt ude af balance. Det kan være på grund af stress, depressioner eller på grund af angst eller fobi. Ubalancen viser sig på mange forskellige måder; det kan være hovedpine, manglende overskud – dårlig søvn.

Kroppen har en medfødt selvhelende evne, som mange gange forhindres i at arbejde harmonisk, fordi kroppen ikke er i balance.

Body Talk stimulerer kroppens energistrømme, så den atter får rettet op på ubalancen i den rette rækkefølge.

Lad kroppen fortælle

Body Talk er ikke terapi – nærmere en holistisk behandlingsform, der får kroppens enkelte dele til at kommunikere med hinanden. Billedligt er alle dele af os en del af et stort orkester. For at musikken lyder godt skal alle spille rent, i samme takt, ja lytte til hinanden.

Slip de dårlige energier
Under behandlingen kan der dukke nogle glemte episoder/ oplevelser op fra ens liv. Det er her man kan vælge at lade følelserne, der forbindes med oplevelserne og energier slippe – og blot acceptere deres eksistens, som det der var (fortid).

Det er også i den situation, at man har mulighed for at erkende følelserne, tillade og frigøre de begrænsninger de har skabt – og dermed vælge at bryde gamle mønstre. Det drejer sig om at komme helt ind til sin egen kerne og omfavne den.

 

Jeg har uden forbehold besluttet, at der sker et eller andet, som virker for mig. Jeg har bestilt et klippekort.

 

Tusind tak for en fantastisk oplevelse.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakt mig på 23810628 eller sende en mail