Dit liv er et puslespil. – Du er som et puslespil – brikkerne skal passe sammen for at give det fulde billede og optimale funktion. Nogle gange mangler der måske lige et par brikker for at skabe det optimale billede. Andre gange er der kommet ekstra og forkerte brikker med i spillet.

Jeg kan huske,

at jeg for ca. 30 år siden, sagde til min mand: ”Der er simpelthen noget andet bag de problemer jeg har, siden det ikke hjælper med den medicin jeg får.”

Jeg havde et meget lavt stofskifte. Hvis jeg tog den dosis medicin, jeg blev ordineret, blev jeg hundedårlig af bivirkninger. Lægerne kunne ikke rigtig tilbyde mig andet end at få medicin mod disse bivirkninger, som så igen gav bivirkninger og så videre.

Så jeg begyndte en rejse

for at finde de manglende brikker i mit puslespil og få fjernet de brikker, der ikke passede i puslespillet. Hvis du har lagt puslespil, har du sikkert også prøvet, at en brik godt kunne passe, men farven skreg lidt i helheden eller det gav problemer med at komme videre.

For mig viste det sig, at der var mange faktorer, som skabte det lave stofskifte og en del forkerte brikker havde forvildet sig ind i puslespillet (læs: dybe hukommelser, traumer, angst, depression og stress)

Det blev en fantastiske rejse for mig med at frigøre traumer, angst, depression og andet og få sat de rette brikker på plads og dermed kunne se og erkende min sandhed. Se og erkende, hvem jeg egentlig var/er.

Min egen rejse og de erfaringer jeg har med derfra gjorde, at jeg valgte at blive behandler og i dag hjælper andre med at få puslespillet samlet rigtigt.

Jeg oplever ofte, at det, der skaber mine kunders problemer, netop er at prøve at få de forkerte brikker til at passe i puslespillet, så det hindrer det sande billede i at blive samlet korrekt og dermed også den optimale funktion både fysisk og psykisk.

Har du brug for at få hjælp til dit personlige puslespil – så du kan se hele billedet?

Så har jeg flere muligheder du kan vælge imellem.

”Den store pakke” for dig der er ramt af angst, depression eller stress. ”Genfind trivsel og livsglæde med BodyTak og MindfulMindLiving” 12 ugers forløb – det er 12 uger med kombination af behandlinger og supplerende viden og teknikker du selv kan bruge i hverdagen og hvor du har mig med som livline.

Behandlinger med BodyTak, der tilråder jeg min. 3 behandliger.

Du kan desuden arbejde på egen hånd med 6 ugers forløbet ”Tankefitness. Dine tanker skaber dit liv.” 

Har du spørgsmål eller brug for at finde ud af, om jeg er den, der kan hjælpe dig videre så send lige en besked til mig   Det er ganske uforpligtende.