Hvad er historien bag dine symptomer?

Hvilke historier bærer du, kære læser.

Når en ny klient kommer til mig, starter jeg med at introducere dem til forløbet for dagen, og herefter stiller jeg nogle indledende spørgsmål i stil med:

  1. Hvad ønsker du at ændre eller få hjælp til?
  2. Hvordan ser dit liv ud lige nu, og hvilke oplevelser og følelser fylder mest for dig?
  3. Har du nogen fysiske problemer eller udfordringer?
  4. Fortæl lidt om dig selv, din baggrund og historie. Din forhistorie er en vigtig del af, hvem du er i dag, og den kan have indflydelse på både dine fysiske og mentale tilstande. Nogle af dine oplevelser kan være gemt dybt i din underbevidsthed.

Det er muligt, at du har historier og oplevelser, som du ikke er bevidst om, da de kan stamme fra tidlige faser i dit liv. Disse er ofte gemt i din krops hukommelse. Disse minder og følelser kan skabe dit mindset og gøre det svært for dig at opnå forandringer.

Forskning har vist, at tidlige oplevelser og familiens historie kan skabe ubalancer i kroppen. Disse dybe minder styrer vores liv i op til 95-98% af tiden. 😮

Nu vil jeg gerne forklare, hvordan selve behandlingen fungerer:

Under selve sessionen skaber jeg forbindelse til din krop og energi. Jeg arbejder ud fra, at din krop er klog og prioriterer, hvad der er vigtigst for dig. Din krop har svarene på, hvad der ligger bag din nuværende situation.

Jeg stiller spørgsmål, som din krop får mulighed for at svare på. På den måde kan vi identificere, hvad der begrænser og blokerer dig. Det kan være i organer, hormonsystem, immunsystem, nervesystem, energibaner og meget mere.

Vi vil også undersøge, hvornår det begyndte, da det ofte er nødvendigt at få kontakt med det, der startede det hele. Jeg har observeret mange tilfælde af nedarvede ubalancer, der stammer fra familiehistorier, sygdomme, følelsesmæssige traumer og overbevisninger, som “låser” din energi og forhindrer dig i at opnå de forandringer, du ønsker.

Vi dykker også ned i, hvorfor disse ubalancer er opstået, og hvad der udløser dem i dig.

Endelig vil vi fokusere på, hvordan vi kan transformere dette, så du kan få mere kontakt med din indre selvhelende styrke og evne. Jeg tror på, at vi er født selvhelende. 😊

Her er et eksempel fra en af mine dejlige klienter.

Bittens smerter:

Bitten henvender sig til mig med mange smerter i sin ene hofte og føler sig stresset. Hun fortæller, at smerterne opstod efter en ulykke cirka 6 år tidligere. Desuden har hun i disse år levet med dagligt indtag af stærk smertestillende medicin, hvilket hun godt kan mærke ikke er godt for kroppen. Det har begrænset Bittens liv og skabt mange bekymringer for fremtiden.

Da jeg spørger, om der har været andre voldsomme oplevelser i Bittens liv, svarer hun: “Jeg kan ikke huske ret meget fra mit liv, frem til jeg blev teenager. Det er som om, jeg har lukket ned for det.”

Under selve sessionen arbejder vi med at forbinde os til de dybe minder fra ulykken og de følelser, som Bitten oplevede lige fra det øjeblik, hvor det gik galt, og frem til hun kom på sygehuset.

Ulykken skal  ikke genopleves.  Symbolsk sætter vi kontakten i for at kunne forbinde og frisætte de låste hukommelser.

Den overordnede følelse er frygt, og det kommer i mange former. Jeg ser det som en kerne med mange tråde, der forbinder sig til hendes hofte.

Det viste sig, at der var tidligere oplevelser, hvor Bitten havde følt sig truet på sin overlevelse, heriblandt at hun som lille var tæt på at drukne – hvilket forklarer de “manglende” hukommelser fra barndommen. . Bitten havde, ved denne oplevelse, blandt andet mærket/sanset sine forældres forskrækkelse og frygt for, om hun overlevede og om hun var skadet af det. Bitten havde båret disse minder og følelser i sin ”energihukommelse”. Disse gentog sig ved ulykken, hvor både hendes partner og andre omkring hende var chokerede. Vi blev enige om, at det var på tide at give slip på de andres frygt samt de dybe hukommelser, som var forbundet med ulykken og havde fastholdt hendes i traumet.

 

Efter sessionen var smerterne væk. Bitten var glad og efter 14 dage bekræftede hun, at smerterne ikke var vendt tilbage.

 

“Manglende” hukommelse:

Det er en af hjernens måder at beskytte os på. Når traumeoplevelsen ikke bliver bearbejdet, indkapsler hjernen den. Jeg ser det også som en indkapsling et sted i kroppen, ofte hvor der også er smerter.

Det handler om at få frigivet disse fastlåste minder og følelser og genoprette balancen i hele kroppen.

 

Jeg føler mig utroligt glad og dybt taknemmelig for at have muligheden for at hjælpe mennesker, hvis liv ikke fungerer optimalt. 😄

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg har spørgsmål og vil gerne have svar.

En masse varme tanker til dig ❤️