Spiller dit indre symfoniorkester efter samme noder som Dirigentens?

 

Forestil dig et stort symfoniorkester – det symbolisere alle dele af dig. Krop, sind, sjæl og ånd – Dirigenten symboliserer Din indre visdom.

Dirigenten kan høre når og hvor der spilles forkert, om det er ude af takt eller en forkert tone.

Dirigenten ved, hvordan alt skal lyde og føles for, at der er en optimal balance for, at der spilles ”rent”.

Dirigenten får kontakt med den, der spiller forkert og fejlen rettes eller måske kan dirigenten ikke få kontakten og der bliver ved at være disharmoni.

Fejl i noderne?

 

Enten er der ”sneget” sig en fejl ind i musikerens noder eller musikeren kan ikke læse rigtig/ramme rigtigt eller måske blot ikke holde rytmen – disse disharmonier i dit orkesters samspil er skabt af dine tanke- og adfærdsmønstre, det du har lært, kopieret eller overtaget fra familien eller selv skabt.

Er der disharmonier i dit orkester? Det kan ytre sig på mange måder, når disharmonien har stået på alt for længe, giver det fysiske og/eller psykiske symptomer.

Så det, der er vigtigt, er at få genskabt kontakten mellem dirigenten og alle medlemmer af dit orkester, så disharmonier rettes og samklang genoprettes.

Dine tanke- og adfærdsmønstre er egentlig det, der er fundamentet i dit liv.

Fundamentet er skabt indenfor de første 5-6 år af dit liv -her sniger fejlene sig ind på nodebladene, så der er fejl i forhold til dirigentens nodeblad – og derefter skabes der (ofte ubevidst) gentagelser, som bekræfter de dybereliggende tankemønstre.

Du er IKKE dine tanker – dine tanker skaber dit liv, dine valg skaber dit liv.

 

Min påstand er at fundamentet kan ændres, så der skabes de forandringer i dit liv, som du ønsker dig og nogle gange til noget endnu bedre end du kunne forestille dig.

Kunne du tænke dig en december – en julemåned, hvor du og dit symfoniorkester spiller bedre end andre år?

 

Du har mulighed for at få min hjælp til at skabe den forandring der skal til for at leve i overensstemmelse med din inderste sandhed og træffe valget derfra. Så hele dit orkester spiller i takt. 

 For evt. spørgsmål eller tidsbestilling