Nøglen til forandring ligger i historien.

Hvilke historier bærer du, kære læser?

Når en ny klient kommer hos mig, er nogle af mine første spørgsmål – efter jeg har introduceret “dagens” forløb

  • Hvad vil du gerne ændre eller have hjælp til?
  • Hvilke oplevelser og følelser fylder i dit liv lige nu?
  • Har du fysiske problemer?
  • Fortæl lidt om hvem du er? Ja, jeg kender jo dit navn, så det er din forhistorie du får mulighed for at fortælle om. Forhistorien har du med og den er med til at skabe din dag i dag, dit liv, alt det du oplever, det være sig fysisk såvel som psykisk, mentalt, følelsesmæssigt. Noget er du bevidst om og andet ligger dybt i din underbevidsthed.

Du har historier/oplevelser med, som du måske slet ikke bevidst om, fordi du har oplevet det meget tidligt i dit liv. Hukommelsen og følelserne er i din krops hukommelse, det skaber dit mindset. 😏 De fastlåste hukommelser og følelser kan gøre det rigtig svært at skabe forandring.

Forskere har virkelig set på, hvad disse tidlige oplevelser plus familie historien skaber af ubalancer i kroppen. Disse dybe hukommelser styrer vores liv 95-98% af tiden.

Selve sessionen/ behandlingen.

I selve sessionen tuner jeg ind på og kommunikerer med din krop, din energi. Jeg arbejder ud fra, at din krop er den klogeste, den prioriterer, hvad der er vigtigst og kan virkelig fortælle, hvad der ligger bag din nuværende situation.

Sessionen kan beskrives som spørgsmål, din krop får mulighed for at svare på. Din krop ved, hvad historien er og hvad der skal til for, at du får det godt og fungerer optimalt, ikke “styres” af tidligere oplevelser, som er skygger, der hindrer dig i at se dig selv klart og skabe det liv du ønsker dig.

Spørgsmålene er bl.a.

  • Hvad begrænser, blokerer?
  • Hvor? Det kan være i organer, hormonsystem, immun system, nervesystem, energibaner (meridianer) o.a.
  • Hvornår? Jeg plejer at sige “Vi skal have kontakt til det, der startede det hele.” Jeg har set mange eksempler på nedarvede ubalancer, det kan være familie historier, sygdomme, følelsesmæssige traumer, overbevisninger, hvilket ”låser” din energi og hindrer dig i at skabe de forandringer, du ønsker dig.
  • Hvorfor? Igen her, hvad er hukommelsen i dig – hvad udløser dine ”ubalancer”
  • Hvordan? Kronen på det hele, hvordan transformerer vi dette, så du kan komme mere og mere i forbindelse med din indre selvhelende styrke og evne – i min verden er vi født selvhelende. 😉

Et eksempel.

Bittens smerter.

Bitten kommer med mange smerter i sin ene hofte og stress. Bitten fortæller, at smerterne er opstået efter en ulykke ca. 6 år før hun kommer til mig. Desuden har hun i disse år levet med dagligt indtag af stærk smertestillende medicin, hvilket hun godt kan mærke ikke er godt for kroppen. Det har begrænset Bittens liv og skabt mange bekymringer for fremtiden.

På spørgsmål om der har været andre voldsomme oplevelser i Bittens liv, er svaret ”Jeg kan ikke huske ret meget fra mit liv, frem til jeg blev teenager. Det er som om, jeg har lukket ned for det.” 😳

Ulykken skal ikke genopleves

I selve sessionen skal vi ”forbinde” til de dybe hukommelser fra ulykken og følelserne, lige fra Bitten bliver klar over, at det går galt og frem til hun kommer på sygehuset og forløbet der.

Overordnet følelse er frygt og i mange ”afskygninger” – jeg så det som en kerne med mange tråde, som ikke skulle italesættes, alle tråde forbinder ned til hoften.

Det viste sig, at der var tidligere oplevelser, hvor Bitten havde følt sig truet på sin overlevelse bl.a. været tæt på at drukne som meget lille – hvilket giver forklaringen på ”manglende” hukommelser fra barndommen. Bitten havde, ved denne oplevelse, bl.a. mærket/ sanset sine forældres forskrækkelse og frygt for, om hun overlevede og om hun var skadet af det og energetisk båret den. Dette gentog sig ved ulykken, her var det både partner og andre omkring hende, der var chokerede. Vi lavede sjov med at nu måtte det være tiden at slippe de andres frygt ud over hendes eget fastlåste traume.

De kom ikke tilbage.

Efter sessionen var smerterne væk. Det var en glad Bitten, der efter 14 dage meldte tilbage, at smerterne ikke var vendt tilbage igen.

”Manglende” hukommelse.

Det er en af hjernens måder at passe på os på. Når traumeoplevelsen ikke bliver løst, ikke bearbejdes, så lukkes den inde. Jeg ser det som en indkapsling et sted i kroppen og ofte, hvor der er smerter.

Det handler om at få sat disse fastlåsninger af hukommelser og følelser fri og få genoprettet balancen i hele kroppen.  ☯

Jeg er så glad og taknemmelig over, at jeg har disse fantastiske muligheder for at hjælpe personer, hvis liv ikke fungerer optimalt.  😄

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en samtale – besvar blot mailen skriv tlf.nr og hvornår jeg bedst kan træffe dig.

Tak fordi du læste med.

Har du spørgsmål eller brug for at få hjælp til dine dybe låste hukommelser, som skabe symptomer?

Jeg har spørgsmål og vil gerne kontaktes.