jeg elsker at arbejde med energi.

”Dav, det er Svend. Det er godt nok længe siden, jeg har været hos dig sidst. Nu er den altså gal med maven igen. Har du en tid til mig?”

Svend har jeg haft besøg af i min Klinik ca. 1 gang om året de seneste 5-6 år, hvor han så får 1-3 behandlinger.

Svend er atypisk på den led, at når jeg fortæller, hvad der dukker op i testen, er der sjældent den store respons på det.

Spørger jeg til følelser er svaret ofte ”Det ved jeg ikke” og når jeg spørger om, han kan mærke noget, er svaret ”Nej, det synes jeg ikke.”

Og ja, det er over 1 år siden, han var forbi sidst.

Svend kom og der blev arbejdet med at frigøre de dybe hukommelser, fastlåste og fortrængte følelser, som skabte maveproblemerne. Svend fik desuden et par øvelser, han skulle lave i 5 dage.

Jeg stødte tilfældigt på Svend små 2 uger efter. Han kommer mod mig med et kæmpesmil og et ”Det har virkelig hjulpet, jeg har det rigtig godt igen. Tak for hjælpen.”

Svends ønske er, at få hjælp til de symptomer han står med og der arbejdes med det, han er klar til.

Ja, jeg kan godt både se og komme i kontakt med de dybere lag og fortrængninger Svend rummer, ud fra hvilke der bliver skabt transformation i det omfang det er muligt.

Vi har haft snakken om, at der er flere muligheder, dybere lag at arbejde med og så er det Svends valg. Og ja Svend ønsker blot at være fri for sine symptomer, ikke ellers skabe de helt store forandringer.

Min opgave er at støtte og hjælpe i det omfang klienten ønsker og er klar til.

Her kan du stille spørgsmål eller kontakte mig for en ganske uforpligtende samtale.