Har du gentagende gange været ramt af infektioner eller betændelser?
Eks lunge-, blære-, hals-, bihulebetændelser,virusinfektioner, eksemer eller andet?

 

Så kommer her nogle oplysninger, som du måske kan bruge.

 

Jeg vil starte med en kort beretning om en klient, jeg havde for noget tid siden.

Om K.’s “hovedrengøring”. koncentration, tåget i hovedet, EBV, Hashimoto, Lupus, Kronisk træthedssyndrom

K. har været klient hos mig en periode p.gr.a. stress og udbrændthed, K. havde svært ved at komme på toppen igen og som hun sagde: ”Du har virkelig hjulpet mig langt.Jeg har en masse værktøjer, men der mangler stadig noget, jeg har stadig svært ved at koncentrere mig. ”

Så via min behandling med BodyTalk testede vi med udgangspunkt i dette, testede efter ”the missing link” eller det skjulte, som stadig begrænsede K’s koncentration.

I de oplysninger, der kom frem, var der behov for at fortælle kroppen, at den havde at gøre med en Virus, som lå skjult i K og den virus skabte en del affaldsstoffer, som bl.a. påvirkede/ ”tågede” K’s hjerne.

Nu er det sådan, at når først oplysningerne er synliggjort for kroppen – kommet til bevidsthed, så aktiveres kroppens egen medfødte selvhelende evne ved, at jeg banker let på klienten hoved og brystkasse – metaforisk ”rebootes” hele systemets (din krops) harddisk”.

K’s oplevelse af behandlingen – ”Min hjerne er blevet meget lettere og mere klar. Det var en helt hovedrengøring.”

  Virus molekyle  Virussen hedder Epstein-Bar virus (EBV) og den er ofte nedarvet, den er faktisk ”roden til mange” forskellige problemer.Den ligger gemt et eller andet sted i kroppen og venter bare på, at du er ekstra sårbar, så slår den til. Det kan være langvarig stress, som er den udløsende faktor, det kan også være pludselig opståede situationer eks. Tab af nære relationer, ulykker, tab af arbejde etc.

Eksempler på nogle af de problemer EBV-virusset kan være årsag til

 • Lupus
 • Hashimoto (og andre skjoldbruskkirtel lidelser)
 • Fibromyalgi,
 • Kronisk træthedssyndrom
 • Leddegigt
 • Tinnitus.
 • Svimmelhed og Ménières sygdom.
 • Dårlig fordøjelse.
 • Hepatitis C
 • Mononucleose
 • Nedsat leverfunktion. – hvilket ofte også påvirker fordøjelsen
 • Angst, svimmelhed, trykken for brystet, smerter i brystet, kramper i spiserøret og astma kan være forårsaget af EBV, som skaber inflammation i vagusnerven.
 • Søvnløshed samt prikken og følelsesløshed i hænder og fødder kan være forårsaget af er kronisk betændt phrenicusnerven pgr. EBV (phrenicusnerven går fra nakken mellem lungerne og hjertet ned til mellemgulvet)

Ofte forveksles EBV- symptomer med problemer før og under klimakteriet.

Autoimmune sygdomme – forklaringen er i dag i mange steder, at det er kroppen, der går til angreb på sig selv. I min verden er det ikke din krop, der går til angreb på sig selv; men dit immunforsvar og din krop, der arbejder på at forhindre skader fra et virus.

En af de vigtigste årsager til at EBV’s store gennemslagskraft er, at den mutere og skjuler sig, så hverken du eller din krops immunsystem kan fornemme, at den er der.

Det kan som i K’s tilfælde føre til en del negative følelser, som afmagt, frustration, skyld og frygt for ikke at kunne komme ”videre” samt manglende koncentration.

Jeg blev selv på et tidspunkt klar over, at flere af mine fysiske problemer også havde denne faktor med ind over. Det gjorde lige en forskel for mig, da jeg så ved hjælp af mine teknikker kunne arbejde med det.

Ønsker du at booke en tid eller har du spørgsmål 

så træffes jeg på 23810628

muligvis har jeg travlt men læg en besked og jeg ringer tilbage til dig.