Allerførst af ❤️ tak til dig, for at følge mig her på min blog, det er jeg virkelig glad for, netop fordi jeg denne vej kan bidrage til dig med øvelser, bevidsthed, viden etc. – ok, nogle gange mere end andre.😊

Nu er vi på vej ind i 2023 og som altid venter noget nyt foran os. Der vil være udfordringer, glæder, sorger. Ja, vi er mennesker med alt, hvad det indebærer af både lyse og lette energier samt mørke og tungere energier.

Og 2023 bliver ingen undtagelse.

Flere vejledere taler om, at det er året for store skift og forandringer.

I min verden handler det om, hvordan vi tackler det, vi får af udfordringer, bliver trigget af.

Tackler vi dem fra vores ”låste” mindset og går ind i gamle reaktionsmønstre eller ser vi muligheder for bevidst udvikling og at vælge fra vores indre medfødte visdom.

For mig er den indre medfødte visdom, den vi virkelig er inde bag alle overbevisningerne, slørene, etiketterne og det, der både har skabt og stadig fastholder dem. Den indre visdom tilbyder dig et liv med bevidsthed om, at du vælger, hvordan du tackler, det du oplever. Den er hjælpen så du kan transformere mørke, tunge energier og blokeringer og stå mere og mere i dit eget lys og skinne. 🌟

Vil du være med på en lille bevidsthedsøvelse?

Den kan måske vise dig, om du dybest set har oplevelser, som skaber ”fastlåsning”, for ja, vi får, hvad vi fokuserer på, også på det ubevidste plan og vi er derfor ikke altid er bevidst om det.

En lille beretning fra min Klinik.

En kvinde kommer bl.a. fordi hun ikke kan forstå, at når hun er så positiv og ønsker at manifestere glæde i sit liv, så oplever det modsatte. Jo hun oplever da glæden, den er bare hurtigt væk igen.

Da vi så går ind i selve sessionen, ligger der flere begrænsende overbevisninger og en del oplevelser, hvor det har været ”forkert” at være glad. Det viste sig, at hun faktisk lukkede af for glæden i livet for, at de dybe hukommelser ikke skulle komme til overfladen, nogle var traumatiske og omhandlede bl.a. som barn at være glad og sprudlende, familie energien var tung, der var ikke megen glæde. Det medførte ofte, at hun fik at vide, ret kontant endda, at hun var for meget og skulle dæmpe sig. Det blev til en overbevisning om at glæde var/er forkert.

Min klare overbevisning er, at vi alle har en medfødt glæde.

Rent symbolsk ser jeg den medfødte visdom, som også rummer glæden, som en smuk lysende Diamant. I løbet af livet skabes der overbevisninger, de sætter som etiketter på Diamanten, hvilket hindrer eller begrænser os i at komme i kontakt med denne indre visdom, vores Lys, desuden farver de det Lys/den energi vi sender ud.

Og så til øvelsen.

Sæt eller læg dig, sluk for forstyrrelser og læg en hånd på hjerteområdet og en hånd på mellemgulvet/ Solarplexus området, træk vejret dybt, forbind dig til jorden og til universet. Jeg ser ofte billedet af livets træ.

Tænk så det nye år og vær obs på den første fornemmelse du sanser i kroppen.

Er den let eller tung?

Skulle den vise sig at være tung, så er der nogle overbevisninger og følelser, som kalder på dig for at blive set, erkendt, rummet og fyldes med en masse kærlighed og lys.

Livets træ

Louise Hay har for mange år siden skrevet en bog med titlen ”Elsk det der er.” – det er netop det, du gør ved at se og erkende, at der er en tung energi forbundet med at tænke på det nye år. Du behøver ikke nødvendigvis forstå, hvad det er.

Måske kan det hjælpe dig at forestille dig en form på eller et billede af de overbevisninger og alle de hukommelser, der ligger i dine energikroppe, som skaber den tunge energi.  Se formen foran dig og gå den i møde med kærlighed og lys fra dit hjerte, for dermed at transformere, oplyse, det du er klar til.

På de workshops jeg starter op i 2023, vil vi arbejde med at komme ind i Diamanten og blive forbundet med det indre Lys, den medfødte visdom med Teori, energi- og bevidsthedsøvelser.

Vil du høre om mine workshops er du velkommen til at kontakte mig  eller tilmelde dig mit nyhedsbrev      

Følg mig evt. på FB firmaside 

Du ønskes

et Godt Nytår fyldt med Lys, Glæde, Kærlighed og Lethed.