Ruth er 77 år, kommer 1.gang i min klinik i maj. Ruth fortæller: “Jeg har mistet livslysten og min virkelyst, jeg har altid været meget aktiv. Jeg  har gigt i skuldre og tæer, har fået konstateret polyp i mavesæk, har i flere år haft fordøjesesproblemer. Jeg får stærk smertestillende medicin; men er absolut ikke smertefri. Det hele startede med at “gå skævt” både fysisk og psykisk, da jeg får år tilbage fik intensiv behandling mod knogleskørhed. Jeg ønsker virkelig at få min livslyst og livsglæde tilbage.”

Ved 1. behandling arbejdes med at frigøre de giftstoffer, der er ophobet i og belaster kroppen efter behandling for knogleskørhed samt de dybtliggende årsager til et ikke velfungerende kalkstofskifte bl.a. skyldfølelse.

Ved 2. behandling 3 uger senere. Ruth fortæller: ” Jeg har haft færre smerter, maven fungerer bedre, jeg er gladere, har dog stadig ikke så meget livslyst og energi.” Her arbejdes der med at frigøre en dyb frygt helt tilbage fra fosterstadiet opfanget fra både far og mor. Det er hukommelse, som ligger energetisk på celleniveau. Ruth får øvelser til at arbejde med hjemme for at kunne aktivere yderligere frigørelse indtil næste behandling.

Ved 3. behandling efter endnu 3 uger. Ruth fortæller: ” Behandlingerne har fuldkommen ændret mit liv. Jeg har ro i maven, fordøjelsen er OK og jeg tager ikke længere smertestillende, er helt smertefri.” I behandlingen denne dag gik vi et lag dybere og fik afbalanceret en oversensitivitet og en dyb følelse af ikke at været ønsket, helt tilbage fra tidlig barndom samt alt det denne følelse havde afstedkommet.Ruth siger under behandlingen: “Jeg kan pludselig se, hvorfor jeg altid har valgt dysfunktionelle forhold og ikke har kunnet afslutte dem. Åh, hvilken lettelse, hvor har jeg dog dømt mig selv mange gange over ikke at have stoppet det tidligere.”

Dette var så slutningen på Ruths behandlingsforløb, ingen opfølgning på, målet nået – ønsket opfyldt. Ruths kommentar:” Trist, at jeg ikke skal komme mere, jeg har bare følt mig i gode hænder og følt mig set og hørt uden at blive gjort forkert. Tusind tak for det. Og jeg ved heldigvis, hvor du er, hvis mit liv “drejer den forkerte vej igen.”

Efterfølgende modtaget denne dejlige besked. ” Hvor fantastisk, at jeg fandt dig. Mit liv er nu fyldt med glæde og jeg værdsætter mig fuldt og  helt, er bevidst om, hvad der giver mig glæde. Endnu engang 1000 tak for dig og det du bidrog med til, at jeg kom på højkant igen. Mange kærlige hilsner Ruth.”