innerpeace hus til salgVi satte først i april vores hus tilsalg efter mange overvejelser. Enighed om, at nu var det tid efter dejlige 11 år i Brudager.

Det vækkede en lavine af dybe følelser hos mig, gamle hukommelser og ikke særlig hensigtsmæssige tankemønstre kom til overflade – HURRA så kan de ses, erkendes og frigøres – så kan der skabes nyt for fremtiden.

Tanker, der dukkede op var bl. a. – ”Nu må jeg igen opgive min drøm? ” –  ”Hvorfor må jeg altid opgive mine drømme? ” – og ja, så var muligheden der jo for at få bevidsthed omkring bl.a. at det var mønstre, som også lå hos mine forældre, som jeg derfor både havde liggende genetisk samt selv udlevet i mit liv, for så at frigøre de energetiske aftryk jeg bar på.

Mange andre spørgsmål dukkede op bl.a. skal min virksomhed stadig være sammen med min private bolig som nu eller skal de adskilles.

Så var det i gang med at bruge egne ”værktøjer”, det jeg lærer mine klienter og kursister.

Efter gammel ”målestok” ville jeg have oplistet alle +’er og –’er og flytning ville så blive, når vi havde solgt vores hus – det mest logiske, det mest fornuftige, det billigste.

Da jeg lige ”flyttede” over og spurgte ”Hvordan vil mit liv se ud om 50 år, hvis jeg vælger at flytte klinikken nu? ” så boblede hele min krop og ”Klinik, hvordan vil du se ud om 50 år, hvis du flytter nu? ” også her gav det en boblen i hele mit system. Så nej ingen tvivl – det er nu.

Så den 1. juli slår jeg dørene op til nye lokaler på Fåborgvej 65, Svendborg (Indkørsel Ryttervej 3)

Og når jeg tænker på det så bobler hele min krop af glæde,  jeg glæder mig så meget til at skulle behandle og holde kurser der.

Værktøjet jeg brugte er, at stille et spørgsmål og så med det samme mærke om energien er let eller tung.

Who What Why When Where Signpost Shows Confusion Brainstorming And Research

Nu har jeg altid været rigtig god til at bruge logik, analyseren og tænke mig til, hvilket valg, der nu var ”bedst”. Problemet med det er, at det er styret af vores tankemønstre, vores programmering, som er skabt ud fra tidligere oplevelser samt beslutninger derfra, disse er ikke altid i overensstemmelse med, hvad der virkelig vil være hensigtsmæssigt. Vi låser os fast i de beslutninger og tanker, der er og ser slet ikke, at der er mange flere valg end vi tror – vi lytter ikke til vores dybe indre viden.

Jeg er gennem årene blevet bevidst om, hvor meget disse dybe og ofte skjulte hukommelser og tankemønstre har hindret mig i at skabe et liv med glæde, der hvor den boblende energi er.

Jeg har oplevet, hvor meget mere lethed og glæde det giver mig at stille spørgsmål og ”mærke” energien i kroppen, blive og være bevidst om, hvad jeg vælger og skaber samt med bevidsthed omkring mønstrene/ tanker/ beslutninger at kunne frigøre de energetiske blokeringer på et dybt plan.

Desuden har jeg også lært at min forretning/ klinik er som en partner – jeg er ikke min forretning/klinik og min forretning/ klinik er ikke mig. Så derfor også spørgsmålet til Klinikken.

Bliv opdateret omkring nye indlæg Tilmeld til Nyhedsbrev