Du kan få hjælp i disse tider selvom nærkontakt frarådes.

Hvordan så det?

Jeg har familie, venner og bekendte, som siger: ”Jeg forstår ikke, hvordan du kan hjælpe folk. Du fortæller, at de kan heale sig selv ved at frigøre energiblokeringer og genoprette en optimal kommunikation i kroppen og dermed ændres de problemer de har, uanset om det er psykisk eller fysisk.”

De bliver ikke mindre skeptiske, når jeg siger, at jeg også behandler på afstand.

Fuldt forståelig, de/vi er opdraget og opvokset i den vestlige verdens paradigme, hvor alt skal kunne måles og vejes og dermed bevises.

Heldigvis er der efterhånden lukket mere og mere op for også at forske i og erkende energimæssige påvirkninger.

Så derfor kan du, i den særlige ” hold afstand” situation vi står i lige nu, godt få behandling og hjælp til at tackle det, du påvirkes af, de tanker og de påvirkninger, det skaber i dig. Måske har du fysiske smerter, som er blevet mere intense i den senere tid, måske er der frygt, stress, angst eller bekymringer, som fylder meget hos dig.

Forleden dag ringede Lene (ikke rigtige navn) til mig og sagde. ”Har du åbent, jeg er simpelthen ved at gå ud af min gode skin, hele den her situation (coronavirus) giver mig stress, tankemylder og bekymring. Jeg kan simpelthen ikke stoppe det.”

Jeg måtte jo svare at i forhold til regeringens instrukser, så er der lukket for fysisk at komme i min klinik. Det jeg kunne tilbyde i stedet, var en fjernbehandling. Vi aftalte en tid, hvor der var ro i Lenes hjem og at jeg ringede ringede.

Behandlingen blev lavet i dette tilfælde via telefon.

Og efter behandlingen sagde Lene: “Sikken er ro jeg føler i min krop nu. Dejligt”

Da vi talte sammen til næste behandling, sagde Lene:  ”Det har bare hjulpet så meget, selv min mand har bemærket det. Jeg er ikke helt i mål; men der et sket meget, tankerne og bekymringerne løber ikke af med mig mere.”

LIGE NU ER DET EN UDFORDRING, SOM BL.A. HANDLER OM

At få sluppet lavere eller tungere energi som frygt, angst, bekymring, begrænsninger og hvad du ellers oplever, der tager over hos dig og få styrket dit energisystem og immunsystem, så du kan modstå virus og nej, ikke kun Covid19. Jeg ser også andres energi (læs: tanker, følelser og meninger), som du påvirkes af som virus, jeg kalder også nogle gange dine dybe ubevidste overbevisninger for virus.

Forstil dig din hjerne som et PC – hjernen rummer alle de programmer, som får alle dine kropsfunktioner til at fungere uden, at du skal tænke, nu skal jeg trække vejret, blinke med øjnene, hjertet slå osv

Vi er altså et fantastisk skaberværk. Det er så nogle gange at disse programmer får virus/ fejlkodninger og der er utallige forklaringer på, hvorfor det sker.

Sådan opstår fejlkodninger i kroppens kommunikation. 

Alt i dig kommunikerer med hinanden og når du oplever noget, som du ikke ved, hvordan du skal tackle eller du oplever gentagelser af gamle oplevelser, så leder din hjerne i første omgang efter en måde at tackle det på. Den leder efter hvordan du tidligere tacklede en lignende situation, den måde var måske ikke helt hensigtsmæssig, men det er den hjernen bruger igen. Jo flere gange du handler ud fra tidligere oplevelser, hukommelser og tankemønstre, altså vaneadfærd eller autopilot som jeg kalder det, jo mere bliver det sandt for dig eller rettere din hjerne tror, det er sandt.

Det er så det jeg kalder for fejlkodninger eller virus, det påvirker alle systemer i dig. Noget af det der påvirkes først, er dit store signalsystem – hormonsystemet som også sender input til dit immunsystem, fordøjelsessystem og til alle andre systemer i dig.

Opsummering: Dine tanker, dine overbevisninger og tidligere oplevelser skaber fejlkodninger og svækker den optimale kommunikation imellem alle dele i dig, så du får forskellige symptomer, små som store, fysiske, mentale eller psykiske symptomer.

Fjernesessioner kan laves for både børn og voksne.

Fjernbehandling laves via telefon, Skype eller Messenger.

Du kan booke tid ved at ringe eller sms 23810628 eller onlinebooking