En af mine skønne klienter, gav denne skønne beskrivelse af BodyTalk som svar på et oplsag på FB. (jeg har tilladelse til at dele)
Body Talk er i mine øjne genialt!

“Terapeuten går ind med teknik a la kinesiologisk testmetode (men meget mere forfinet). Og taler med kroppen i stedet for med hovedet.

Man kan arbejde med alt. Sygdomme, skavanker, psykisk/mentale udfordringer, div følelser, hensigtsmæssige mønstre, traumer og hvad vi ellers ønsker at få forandret.

Som klient skal du ikke fortælle en hel masse – det er ikke nødvendig. Du skal blot sige ja tak til at slippe det der bliver fundet via testningen.

Vi render rundt med en masse i vores kroppe. Ting vi har arvet/lært/optaget/set/hørt/tænkt/gjort/mærket fra vores aner, fra tidligere liv, suger til os fra andre, fra vores barndom, fra div hændelser i vores liv, fra mønstre i tanke eller handling.

Det er ikke et kvikfix, men det rykker for vildt! Ved endt session kan du mærke en forandring i kroppen og kroppen vil i den næste tid arbejde med forandringen.

Jeg elsker den teknik! Den skærer igennem alt. Det er så brugbart!

Jeg har prøvet meget og kan noget selv, men intet slår den behandling Susan Schvartz Larsen tilbyder. Det hjælper selvfølgelig osse at Susan er en drøngod kanal.

Man kan møde op i hendes klinik i Svendborg eller man kan blive ringet op via Video Messenger og få fjernbehandling. Det virker lige godt .”

Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har mulighed for at hjælpe mine klienter med denne skønne behandlinsform, BodyTalk 

Du er alt velkommen til at få en samtale og finde ud af om jeg skal være din BodyTalk assistent

JA TAK – jeg vil gerne ringes op.