Så var det endnu engang min tur til en BodyTalk behandling – det blev en HELT vild oplevelse.

Min krop fortæller, at der er en familiehistorie fra min Fars side, der skal frigøres. Idet min skønne kollega Liv nævner det, får jeg en intens jagende smerte i mit højre lår helt inde i min knogle. Hertil skal lige nævnes, at jeg i et par måneder har haft problemer med mit højre ben, sådan on / off. De seneste dage før behandlingen mere on end off.

Ved frigørelsen af denne dybe familiehistorie forsvinder smerten – efterfølgende har jeg en helt anden fornemmelse i mit højre ben.

Jeg har selv ofte oplevet, at mine kunder har fået smerter under behandlingen.Når så den er sluppet fortæller de, at det giver en enorm lethed og klarhed. Nogle har udtrykt det som en byrde, der er sluppet.

BodyTalk er en fantastisk behandlings metode.

Noget af forklaringen er, at vi lagrer og har hukommelse liggende i vores celler af tidligere generationers oplevelser.

Her kan du læse mere om,  hvordan jeg behandler.