Kender du det, der er noget, du rigtig gerne vil – det føles bare så rigtigt? Og så er der bare noget, der ikke fungerer.

Jeg vil gerne dele en lille personlig historie om, hvordan mit Ego, også kendt som Det Lille Selv, prøver at passe på os, holde os fast i det, der er trygt, lige trådte ind og skabte forvirring eller i det mindste begrænsede min kontakt med min intuitive del stemme.

Jeg holder nogle gange foredrag og havde valgt titlen “Når Egoet holder fest, inviteres alle dine begrænsende overbevisninger med.” Det føltes faktisk rigtig, men desværre var der meget få tilmeldinger, så budskabet nåede ikke helt frem.

En person med erfaring inden for markedsføring rådede mig til at ændre overskriften. Her trådte Egoet igen ind og dæmpede stemmen fra intuition. Den nye overskrift, “Det Lille Selv og Egoets fest,” var heller ikke den optimale, åbenbart. Nå læring er altid godt

Så her stod jeg så med erkendelsen af, at mit Lille Selv og Egoet havde taget over. Jeg grinte lidt af situationen og inviterede mit Ego til en kærlig omfavnelse. Jeg vil gerne lære mit Ego, at det er okay at skabe forandring. Jeg takker det for at have været en hjælp i mange år og for at passe på mig, indtil jeg blev bevidst om, hvor ofte mine dybe overbevisninger og frygtprogrammer har begrænset mit liv, der hvor Egoet, Det Lille Selv har overtaget styringen.

Det er netop dette forandring jeg faciliterer for både mine klienter og mine kursister. Så de får mulighed for at blive bevidst om når Egoet tager styringen, så de selv (Det store Selv)  igen kan fylde sin plads ❤️

Hvis du genkender noget og vil høre mere er du velkommen til at kontakte mig.
Jeg vil gerne høre mer