Er du også fanget i DKILSG’s greb? Det er ikke muligt Klinik inner Peace

Mærker du også konsekvenserne af DKILSG i dit liv?

Utallige mennesker er berørt af DKILSG, og jeg støder ofte på dem i min klinik.

Skal vi finde ud af, om du også er en af dem?

  • Holder du fast i gamle vaner og mønstre?
  • Tvivler du på, når andre fortæller dig, at det er muligt at få f.eks. et nyt job eller andet?
  • Mangler du troen på, at du kan opnå trivsel i dit liv (især når tidligere forsøg ikke har lykkedes)?
  • Tvivler du på, at du kan skabe det liv, du drømmer om?
  • Har du tanker om, at tingene bare burde være anderledes?

Kære læser, kan du svare ja eller genkende nogle af disse spørgsmål?

Så er der 99,9 % chance for, at du er smittet med tankevirusset

“Det kan ikke lade sig gøre” (DKILSG) 😊

Helt ærligt, hvor ofte afviser du at skabe forandring i dit liv med den tanke eller kommentar?

Jeg ved, at det er muligt at skabe forandring, fordi jeg selv er et levende eksempel på at slippe ud af “Det kan ikke lade sig gøre” grebet.

Fra et liv fyldt med stress, skabt af frygt og en dyb sorg, som jeg virkelig forsøgte at undertrykke og gemme væk i mit underbevidste sind, har jeg i dag et liv, hvor jeg er i bedre kontakt med min indre sandhed. Dette gør det muligt for mig at være mere bevidst om de valg, jeg træffer.

Lad mig give dig et lille eksempel fra en af de fantastiske personer, jeg har været Forandringsfacilitator for.

Da Nete kom til mig første gang, sagde hun: “Jeg er her, fordi min veninde mente, at jeg skulle prøve, om du kunne hjælpe mig. Jeg har prøvet mange ting for at komme videre i mit liv. Jeg føler bare, at jeg bliver ved med at falde i de samme huller igen og igen. Jeg må indrømme, at jeg svarede min veninde: ‘Det kan ikke lade sig gøre (DKILSG)’ at komme videre efter alle disse år og det liv, jeg har haft.’ Alligevel mente min veninde, at jeg skulle give det en chance, fordi du havde hjulpet hende utroligt meget.”

Nete fik den første session. Da hun kom til den næste session, fortalte hun, at det var første gang i mange år, at hun så lyset for enden af tunnelen i det mørke, hun havde befundet sig i mange år.

Nete var helt sikker på, at det var min måde at komme bag om tingene på og få fat i de dybe ubevidste fastlåsninger, som ville føre hende fra mørket og ud i lyset.

Efter næste session er Netes kommentar ”Det er fantastisk, jeg føler virkelig, at jeg tager nogle kæmpespring. De værktøjer jeg får med, som jeg kan bruge i hverdagen, er guld værd. Mine veninder fortæller mig, at de kan se forandringen, se og mærke, hvordan jeg er gladere og meget mere positiv.”

Så kære læser, er du smittet med DKILSG?

Vil du ændre det og komme ud af mørket og ind i lyset?

Har du spørgsmål eller skal vi finde ud af, om jeg er den hjælp, du har brug for, så lad os få en snak. Så send en mail og jeg kontakter dig

Jeg vil gerne kontaktes.

Tak for at du læste med.

God dag til dig ❤️