Grib Diamanten

 

Jeg er taknemmelig for alle de personer og hjælpere (ingen nævnt – ingen glemt), der har været med på min rejse til at gribe min indre diamant, min indre sandhed, bidraget til rejsen på forskellig vis.

Vejen fra et liv med stress, frygt, angst, kontrol, depression, rygsmerter, dårligt stofskifte, manglende energi, følt mig fastlåst, uden mulighed for at ændre det der var, overansvarlig, manglende tro på mig – et liv, hvor jeg mere har overlevet end levet. Til et liv, hvor jeg har en større indre ro, hviler meget mere i mig, viden om, at jeg kan skabe, at jeg har valg, turde vælge, dybere kontakt med mig selv – min indre sandhed, mere hel i mig.

Jeg er dybt taknemmelig for min egen vedholdenhed, nogle kalder mig stædig, den gjorde, at jeg rejste mig igen, når jeg følte at det var 2 skridt frem og et tilbage. Dybest inde i mig havde jeg en viden om, at der var en vej til det liv jeg virkelig ønskede mig.

I dag er jeg dybt taknemmelig, over den rejse jeg har været på, med alle de “prøvelser”, jeg indimellem syntes  der var. I dag ved jeg at jeg skabte dem ud fra mine tankemønstre og dybe hukommelser. Hele rejsen har givet mig en viden om mig – om hvem jeg dybest set er og ikke, hvad jeg har overtaget eller kopieret af andres, forventninger, tro, meninger og alle de beslutninger jeg havde truffet  for at undgå den dybeste smerte i mig.

Hele rejsen og de erfaringer det har givet mig, er en del af min baggrund for at assistere mine klienter på deres rejse med at skabe forandringer i deres liv.