de dybe overbevisninger er stærkere end din vilje – dine ønsker – dine mål.Indre modstand

Kære Læser.

Kender du det, at du beslutter dig for at gøre noget bestemt, for at nå det mål du har sat dig? Ikke nok med, at du har besluttet dig, du kan også bare mærke, hvordan det er rigtigt for dig og alligevel kan du ikke handle på det.

Jeg har virkelig oplevet det ret intenst. Hvad med dig?

Jeg bruger så de teknikker / øvelser, som jeg har kendskab til og arbejder med i min Klinik og ja, gode kolleger har jeg haft fat i. Alligevel var der en enorm modstand inden i mig, som ”trak” mig væk eller måske endda holdt mig fast.

Og ja, jeg kunne både se og mærke, hvad der foregik og alligevel, var det som en del af mig bare ikke ville ”høre” efter og gå med mig ind i den forandring jeg og min inderste sandhed- min sjæl- ønsker.

Den lille pige inde i mig var utrolig bange for at gå ud og vise sin sande styrke. Være autentisk og stå frem, som den hun er, sige sin mening (i det hele taget bare overfor sig selv erkende, hvad hun mente). Så ja, jeg har haft mange snakke med den lille Susan inde i mig – prøvet at fortælle hende, at det er helt ok, at hun er elsket uanset, hvad hun mener, tror og ved.

Jeg har spørgsmål

Tegn på dybe fastlåste hukommelser.

Min krop reagerede med smerter, hvilket også for mig er tegn på, at der er dybe hukommelser låst i energien.

Så, hvad skulle der til for at slippe de fastlåste energier, skabt af oplevelser, hukommelser, overbevisninger og vaner og adfærdsmønstre.

Der skulle energetisk forbindes til en smertelig oplevelse, som jeg havde låst fast i kroppen.

Billedligt så jeg situationen, som en kerne med mange tråde ud til mange overbevisninger, tanke- og adfærdsmønstre samt det de har skabt af oplevelser i mit liv og desuden, hvordan jeg har begrænset mig selv. Ganske enkelt, fordi smerten fra denne oplevelse var så stor og jeg lukkede af for at undgå kontakt med denne smerte. Jeg kalder det at lave indkapslinger – disse blev, selvom de lå indkapslet/gemt væk/ undertrykt, energimæssigt aktiveret og skabte igen og igen situationer, hvor jeg tændte for følelserne, som jeg så skubbede væk.

Min mand har ofte gennem årene sagt: ”Jeg beundrer din vedholdenhed.”

Ja, den har ført mig ud af offerrolle og gjort mig bevidst om, når jeg ikke er forbundet med min sandhed og giver udtryk for den.

Har du mod til at se dine begrænsende overbevisninger i øjnene, transformere  dem og skabe dit liv fra din indre sandhed – Din indre Diamant.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til en ganske uforpligtende samtale med mig

Ja tak jeg vil gerne have en snak med dig.