4 fantastiske dage, hvor vi lærte om og praktiserede endnu flere af de fantastiske processer, som er i BodyTalk systemet.
Vi frigjorde låste følelser i kroppen ved meget enkle teknikker – helt ærligt det var så stort ( kan vist ikke rigtig formuleres anderledes).
Når jeg arbejder med BodyTalk, tester jeg kroppen for, hvad der har brug for at blive frigjort og hvordan. ( se video )

Netop denne test viste hos en kollega, at der skulle holdes på nakke og korsben specifikt på korsbensled i begge sider. Ved at holde på disse steder indikeres overfor kroppen, at der skal balanceres/ frigøres noget og kommunikationen skal genoprettes. Det fortæller noget om, at der er nogle oplevelser og hukommelser, som har “sat sig her”.
Da jeg afbalancerer, siger hun: ” Hold da op, der sker noget i mit korsben, det er som om det hele slapper mere af, som om hele bækkenet udvider sig. ( kort efter) Nu kommer jeg i tanke om, at jeg faldt af en hest engang og var bevidstløs lang tid. Nu slipper der noget i min nakke. Wauv, det er som om jeg får tændt for en helt ny energi i kroppen.”
Min egen oplevelse var at få frigjort et undertrykt raseri fra jeg var godt 4 år, som havde sat sig i nogle af mine muskler. Det gav mig en lethed i min krop at få frigjort disse samt efterfølgende er erkendelse af, hvorfor jeg nogle gange har reageret med en form for dyb indre raseri, når jeg ikke blev hørt eller forstået 🙂