Du tænker muligvis :” Plusalderen, hvad er da det for noget? Hvad har hun nu fundet på.”  plusalder,

Jeg synes faktisk, det er et rigtig godt udtryk– jeg har ikke selv opfundet det. Det er os, der er kommet til den alder, der af nogen beskrives som den 3. alder måske endda den 2. ungdom.

Jeg ser det som den erfaringsrige person, som efterhånden står netop på trinnet videre i livet evt. børn er på vej eller er flyttet, ”joblivet” er ved at synge på sidste vers, smilerynkerne er blevet mere udtalte, der er måske endda kommet nye titler til som f.eks. bedsteforælder.

Ja, der sker forandringer i den fysiske krop og den mentale, den psykiske del og følelserne bliver måske også en kende mere synlige, for nogen en større og tydeligere sensitivitet, i +alderen. De kan faktisk godt være begyndt omkring 45-årsalderen, uden vi måske har været opmærksom på dem. Der har været andet, der har fyldt i hverdagen og de kommer stille og roligt i ly af andet. For de fleste bliver disse forandringer mere synlige i løbet af 50-årsalderen og for alle bliver det klart, at +alderen er godt i gang, når vi har passeret 60-års fødselsdagen.

Den universelle lov, som livet også er baseret på, gør, at alt levende har en indbygget proces af forfald. Nu er det sådan, at den proces ikke gælder for sjælen, hvilket gør, at du kan fortsætte med at udvikle dig imod et mere autentisk liv med vitalitet og glæde og i overensstemmelse med, hvem du naturligt er.

Nogle gange hører jeg i min Klinik udtalelser som

”Smerter og dårligt helbred, det kommer jo med alderen. Så det må jeg jo finde mig i.”

”Jeg tror ikke på, at jeg med min alder kan ændre på mine tanke- og adfærdsmønstre.”

Min kommentar med glimt i øjet er: ”Hvem har bildt dig det ind?” og ”Hvad nu hvis du kunne ændre den overbevisning, som du har taget til dig? Og at det faktisk kan mindske dine forskellige symptomer.”

Denne har jeg også hørt med jævne mellemrum

“Det er som om, jeg har glemt mig selv og nu skal finde mig selv igen. En stor del af mit liv, har jeg taget mig af alle de andre og vist glemt mig selv.”

Dine tanker skaber dig, din krop og dit liv.

Har du fulgt mig, ved du givet, at jeg arbejder meget med vores tankemønstre, overbevisninger og adfærd og hvordan det skaber forskellige symptomer, generelt skaber vores liv samt at man kan ændre det.

Jeg er i gang med at lave et forløb for hjertevarme, sensitive kvinde, 50+ som gerne vil skabe det bedste for alle i verden og ofte har glemt eller glemmer sig selv og egne behov, uden egentlig at være bevidst om når det sker. Så de kan skabe et mere bevidst og  autentisk liv med vitalitet og glæde og i overensstemmelse med, hvem de naturligt er. Derfor vil jeg meget gerne høre om dine erfaringer med +alderen.

Jeg har gjort mine egne og har en del viden med fra min Klinik.  Jeg er dog overbevist om, at der hos dig  og mange andre skønne kvinder, er så mange oplevelser, som kan give endnu flere indfaldsvinkler i forløbet.

Derfor har jeg lavet et spørgeskema med 11 spørgsmål til dig, for lige dine svar kan være de Guldkorn, som vil være med til, at jeg kan skabe et kærligt supergivende og transformerende forløb.

Du kan være med i lodtrækningen om en GRATIS plads på forløbet.

Udfyld spørgeskemaet – og Deltag i lodtrækningen. Det vil glæde mig meget at få dine svar.

 

Tak for dig og rigtig god dag.